Notícies

 • Piscina Piscina oberta a les veïnes i veïns d'Avinyó per l'onada de calor 15 de juliol de 2022

  L' Ajuntament d'Avinyó, amb motiu de l'onada de calor i temperatures que poden superar els 40 graus durant els propers dies, ha decidit obrir de manera gratuïta la piscina municipal el dissabte 16 i el diumenge 17 de juliol als veïns i veïnes del municipi d'Avinyó que tinguin més risc de patir conseqüències adverses.

  🔝Tindran entrada gratuïta a la piscina 👇

  ✅ Persones majors de 65 anys.

  ✅ Dones embarassades.

  ✅ Persones amb discapacitat.

  ✅ Infants fins als 12 anys que ho acreditin i que vagin acompanyats d'un adult.

  .

  👉 IMPORTANT: Caldrà acreditar-ho presentant el DNI o NIE a l'entrada a la piscina.

  Per accedir a la gratuïtat, cal ser veí / veïna del municipi i formar part dels col·lectius més vulnerables a l'onada de calor.

 • Obres IE En marxa les obres d’ampliació de l’institut 15 de juliol de 2022

  L’espai docent creix amb tres aules més i una superfície de 172 m2.

 • Avís d'interrupció del subministrament elèctric 11 de juliol de 2022

  L'afectació serà el proper dijous 14 de juliol, de 8.00 h a 13.00 h.

 • Ajuts Nou programa d’ajuts ‘Ocupació + Transformació’, dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones assalariades 8 de juliol de 2022

  El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha obert un nou programa d’ajuts anomenat “Ocupació + Transformació”, dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives amb l’objectiu d’oferir-los suport per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l'economia verda.

 • TOP 20 L'AOC reconeix la transformació digital de l'Ajuntament d'Avinyó 7 de juliol de 2022

  El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha classificat l'Ajuntament en el Top 20 dels Reconeixements Administració Oberta 2021 dels municipis de 1.001 a 5.000 habitants. El rànquing reconeix les administracions capdavanteres en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna durant el 2021.

 • Plans ocupació L'Ajuntament d'Avinyó convoca tres plans d'ocupació 1 de juliol de 2022

  El termini per a la presentació de sol·licituds és obert fins al 21 de juliol de 2022.

 • Licitació obres Oberta la licitació de les obres de remodelació i urbanització dels carrers Indústria, Relat i passatge Fatjó 1 de juliol de 2022

  Les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al dia 20 de juliol.

 • Joc del Geoparc El Joc interactiu del Geoparc de la Catalunya Central 27 de juny de 2022

  L'aplicació, que es pot seguir en família, ajuda a conèixer el territori del geoparc. El punt d'inici a Avinyó és al porxo de l'Ajuntament d'Avinyó, on hi ha instal·lada una placa amb un codi QR. A partir d'aquí, i seguint les pistes del joc, es fa un recorregut des de la plaça fins al Balç de la Creu.

  El joc, a més d'Avinyó, es pot fer des de diversos municipis de la Catalunya Central (Artés, Callús, Cardona, Castelladral, Collbató, Manresa, Moià, Navàs, Rajadell, Sallent, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor Súria i Talamanca) amb proves i recorreguts propis de cada zona..

 • Ban de l’Alcaldia sobre l’ús de petards i pirotècnia a la via publica i zones privades per la revetlla de Sant Joan 23 de juny de 2022

  Des d’aquesta Alcaldia us convidem a gaudir de la revetlla popular de Sant Joan per part de tots els avinyonencs i avinyonenques d’una manera segura i saludable!

  És per això que:

  1. Us demanem que tireu petards exclusivament la nit de la revetlla de Sant Joan i no d’altres dies; ens ho agrairan les nostres mascotes, les persones grans i els nostres infants, atès que a ells els afecta sensiblement el soroll que aquells provoquen.

  2. De nou recordar-vos que per motius de risc d’incendi queda prohibit llençar coets i petards de tipus volador o corredor a menys de 500 metres de zones forestals o parcel·les i terrenys sense edificar amb vegetació.

  3. Resta prohibit tirar petards a menys de 25 metres de zones forestals, parcel·les i terrenys sense edificar o vorals o altres llocs amb vegetació.

  4. Resta prohibit fer explotar els petards en mobiliari urbà i en mobiliari particular.

  5. En darrer terme, dir-vos que seguiu les recomanacions de manipulació dels productes pirotècnics.

  Tenir present tot això anterior farà que tots podem gaudir de la Revetlla de Sant Joan sense posar en risc la seguretat i la salut de les persones i de l’entorn.

 • Festa final Aula L’Aula socioeducativa tanca el curs amb una festa amb les famílies 23 de juny de 2022

  Dimarts dia 21 de juny a la tarda es va celebrar la festa de final de curs de l'Aula socioeducativa d'Avinyó al Local Catalunya.

 • Baldiri L'IE Barnola recull el premi Baldiri Reixac 20 de juny de 2022

  El diumenge 19 de juny es va celebrar l’acte de lliurament dels premis Baldiri Reixac 2022 al Museu de la Vida Rural, de l’Espluga de Francolí, pel projecte "Teixint fils d'emocions. La pèrdua i les pors". A més, els convidats van poder gaudir d’un tast de propostes educatives familiars relacionades amb el món rural i l’educació cultural per la sostenibilitat.

  L'IE Barnola vol fer extensiu el seu agraïment a diversos agents i entitats del poble que van ajudar a fer possible el treball: membres de l'Aula de Musica, Residència Relat i al comerç Cal Sastre.

   

 • Porta a porta Modificació de l'horari del servei de recollida porta a porta per la revetlla de Sant Joan 16 de juny de 2022

  Per tal de donar un millor servei de recollida de residus, el dia 23 de juny els horaris de recollida es modificaran.

  • La recollida de les fraccions d'orgànica i envàs s'avançarà a la tarda. Horari per treure els cubells al carrer: de 15.00 h a 16.00 h. Inici del servei de recollida: 16.00 h
  • La recollida de voluminosos s'avançarà al dia 20 de juny.
 • Les oficines de l'Ajuntament canvien l'horari d'atenció presencial de tarda per la revetlla de Sant Joan 16 de juny de 2022

  L'atenció presencial que les oficines de l'Ajuntament d'Avinyó ofereixen cada dijous a la tarda canviarà la setmana de Sant Joan. S'atendrà el dimecres 22 de juny i el dijous romandran tancades. Qualsevol tràmit es podrà fer per la seu electrònica.

 • Plenari El Consell Municipal d'Infants acaba el curs amb l'agenda plena d'activitats 10 de juny de 2022

  El 8 de juny el Consell Municipal d’Infants d’Avinyó va participar al Plenari del Consell d'Infants de la comarca del Bages que es va realitzar a l'Escola Monsenyor Gibert a Sant Fruitós de Bages. El 10 de juny, una festa a la polivalent va cloure el curs i les activitats del projecte Passaport Edunauta.

   

 • Estella forestal Dues noves instal·lacions de biomassa per equipaments municipals 10 de juny de 2022

  A l’edifici d’entitats i a l’ajuntament substituiran la calefacció de gasoil.

 • Cartell Festa Sopar final de curs de l'IE Barnola 3 de juny de 2022

  Venda de tiquets fins el dia 13 de juny al Casal del Passeig.

 • Padel campions El Club de Pàdel Avinyó tanca la temporada amb molt bons resultats 2 de juny de 2022

  El proper dia 10 de juny al vespre, el club celebrarà els resultats amb una rua pels carrers del poble.

 • Biblioteca Horari d'estiu de la Biblioteca 31 de maig de 2022

  De l’1 de juny al 30 de setembre, la Biblioteca d'Avinyó obrirà les tardes de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h.

 • Piscina Obrim la piscina municipal 27 de maig de 2022

  La temporada començarà el 18 de juny.

   

 • Convocatòria ordinària del Ple 27 de maig de 2022

  La sessió es farà el proper 1 de juny a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Avinyó.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49