Notícies

 • Casal Esportiu Estiu 2022 Casal Esportiu d'Estiu 9 de maig de 2022

  Inscripcions: del 2 de maig al 12 de juny / Places limitades

  Reunió informativa, dimarts 24 de maig a les 19.30 h. Cal sol·licitar accés al correu electrònic del Casal casalesportiuavinyo@gmail.com

 • cartell Fira dels Matiners 6 de maig de 2022

  Representacions teatrals històriques, actuacions musicals de l'època en directe, representació de la telegrafia òptica, danses i balls tradicionals, mercat ambientat a mitjans del segle XIX, dinar popular matiner, exposició d'artistes locals, visita guiada al celler de cal Verdaguer... Carlins i isabelins tornen als carrers d'Avinyó!

  Consulta tota la informació aquí

 • Tècnics de la Diputació de Barcelona seran a Avinyó per realitzar el cens d'activitats i instal·lacions 28 d'abril de 2022

  El dimecres 5 de maig tècnics de Diputació de Barcelona seran a Avinyó per realitzar el treball de camp necessari per a l'elaboració del cens d'activitats i instal·lacions del municipi. L'Ajuntament d'Avinyó, que impulsa aquest treball en col·laboració de la Diputació, prega la col·laboració dels ciutadans en la feina dels tècnics que consistirà en prendre dades de carrer i fer fotografies.

 • Cartell dinar Reserva de tiquets per al Dinar dels Matiners 28 d'abril de 2022

  Punts de venda:
  Carnisseria Ca la Pilar
  Calçat Montse
  Estanc el Garrofí
  Àlex Perruquers

 • Homenatge Joaquina Guiteras Homentage a Joaquina Guiteras, àvia centenària d'Avinyó 28 d'abril de 2022

  La delegada del Govern a la CatalunyaCentral, RosaVestit; l'alcalde d'Avinyó, Eudald Vilaseca, i la regidora de Salut, Acció Social i Igualtat, Vanesa Pallàs, han lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat a Joaquina Guiteras, usuària de la residència Relat. En l’acte d’homenatge, la protagonista va estar acompanyada de la seva família i del personal i residents del centre.

 • Llar infants Jornada de portes obertes a la Llar d'infants l'Estel 28 d'abril de 2022

  El dissabte 30 d'abril, de 10.00 h a 13.00 h, la llar d'infants municipal d'Avinyó acollirà totes les famílies que desitgin conèixer el projecte del centre. Les mestres mostraran els espais, els materials de treball i donaran a conèixer les propostes didàctiques per als infants.

 • Portada Presentació del llibre "Restauració de la Torre dels Soldats" 26 d'abril de 2022

  Després de les tasques de consolidació i d'adequació de la torre dels Soldats per a ser visitada, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona ha editat un opuscle (30 pàgines) sobre la restauració de la torre dels Soldats.

 • Cartells parcs Renovats els cartells informatius dels parcs infantils 19 d'abril de 2022

  S’han posat uns nous cartells informatius a vuit parcs infantils que el municipi d’Avinyó té en sòl urbà. La renovació era necessària per actualitzar la informació que contenien, en particular la de recordar que no és permès de fumar en els parcs infantils. A part d’això, hi havia cartells que estaven força malmesos i en alguns parcs no n’hi havia. Cada cartell incorpora, seguint l’estil dels anteriors, el nom del parc on es troba.

  Els parcs infantils on s’ha renovat el cartell són: parc de l’Escola, parc del Passeig, parc del Raval, parc del Serrat Ferrer, parc del Turic, parc d’Horta d’Avinyó, parc Joan Miró i parc Maragall.

 • Jutgesses de pau 19 d'abril de 2022

  Encarna Fernández i Ester Serra continuaran quatre anys més com a jutgessa de pau i jutgessa de pau substituta, respectivament.

  El 14 de desembre passat, acabat el període de quatre anys d’exercici de les jutgesses anteriors, es van declarar vacants les places i es va obrir una convocatòria pública per cobrir-les de nou. En el termini obert es van presentar dues sol·licituds una per jutgessa de pau de part d'Encarna Fernández i una altra per jutgessa de pau substituta de part d’Ester Serra.

  El Ple municipal del 30 de març va acordar de proposar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que nomeni les dues candidates pels càrrecs de jutgessa de pau i jutgessa de pau substituta pels propers quatre anys.

  Encarna Fernández Fernández és jutgessa de pau titular des del novembre de 2013 quan va agafar el relleu de Josep Vall Tort amb motiu de la seva defunció el juliol del mateix any. Ester Serra Pujol és jutgessa de pau substituta des de la mateixa data.

 • Oficines de l’Ajuntament: horari d’atenció al ciutadà el 14 d'abril 11 d'abril de 2022

  Amb motiu de la campanya anual de desinsectació dels equipaments municipals, el proper dijous 14 d'abril, les oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament obriran de 9.00 h a 12.00 h. Qualsevol tràmit es podrà a través de la Seu Electrònica , oberta les 24 h.

 • Equipaments tancats per desinsectació el 14 d’abril 11 d'abril de 2022

  El tractament anual de desinsectació es farà al llarg del matí del dijous 14 d’abril, però, per motius de seguretat, els equipaments romandran tancats durant tot el dia.

 • Tractors IT Obert el termini per demanar cita per a la Inspecció tècnica de la maquinària agrícola 6 d'abril de 2022

  L'entitat concessionària de la Generalitat comunica que els dies 24 i 25 de maig de 2022 desplaçarà a Avinyó la unitat mòbil per realitzar les inspeccions tècniques de la maquinària agrícola.

  S'ha de concertar cita a les oficines de l'Ajuntament (plaça Major, 11) o bé al telèfon 93 838 77 00.

   

   

 • Tall d'aigua Tall d'aigua per actuacions de millora a la xarxa 6 d'abril de 2022

  La interrupció del subministrament es farà el dijous 7 d'abril de 8.30 h a 11.00 h.

  Es realitzarà la connexió de la nova canonada del Polígon Industrial la Maiola. Aquesta actuació comportarà el tall en el subministrament al polígon industrial la Maiola, carretera de Prats (nº 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 18-20) i carrer Major (nº 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40).

 • L'Agència Comarcal de l'Energia del Bages assessorarà a Avinyó sobre el canvi a instal·lacions fotovoltaica 5 d'abril de 2022

  Dimecres 6 d'abril l'Agència Comarcal de l'Energia del Bages rebrà totes les persones interessades a participar en la compra agregada d'instal·lacions fotovoltaiques a les oficines de l'Ajuntament (plaça Major, 11).

   Podeu:

  - Venir presencialment de 8.00 h a 15.00 h amb una factura elèctrica.

  O bé:

  - Enviar la factura i ubicació a comunitatsenergetiques@ccbages.cati us respondran per mail.

   

 • IE Barnola Projecte Connexions: l’alumnat de l’IE Barnola descobreix el mercat laboral 1 d'abril de 2022

  Els 12 alumnes de 3r de la ESO de l’IE Barnola realitzen durant tot el curs 2021-22 pràctiques no laborals a empreses i entitats del municipi. El Projecte Connexions, que va néixer a iniciativa del Consell Educatiu Municipal, pretén establir entorns educatius fora del centre i establir una relació entre l’institut i un entorn d’aprenentatge real.

 • Xarrup L’empresa avinyonenca de licors naturals Xarrup 6,5 rep una distinció internacional 31 de març de 2022

  El Xarrup de Marialluïsa ha estat mereixedor de la Medalla d’Or en la categoria de Licors d’Herbes en l’edició 2022 del Concurs Internacional de Lió.

 • Musicreat a la Llar d'infants La música uneix l'IE Barnola i la Llar d'infants l'Estel 30 de març de 2022

  L'alumnat de 2n i 3r de l'IE Barnola que forma part del projecte Musicreat ha visitat la llar d'infants per realitzar un petit concert d'ukelele als alumnes més petits d'Avinyó. L'activitat ha sorgit a iniciativa del Consell Educatiu Municipal.

 • Convocatòria de Ple ordinari 25 de març de 2022

  Es farà el dimecres 30 de març de 2022, a les 20.00 h, a la Sala de Plens.

 • Comunitats Energètiques Reunió oberta per a la creació d’una Comunitat Energètica d’Avinyó 17 de març de 2022

  Es farà el dimecres 23 de març a les 19.000 h al Local Catalunya.

 • Vols formar part de l’organització de la propera Festa Major d’Avinyó? 17 de març de 2022

  Reunió oberta a tot el poble d’Avinyó per compartir idees i propostes per a la propera Festa Major.

  Divendres 25 de març
  Sala de Plens
  20.00 h

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49