Notícies

 • Convocatòria de selecció d'una plaça d'educador/a C1 de la llar d'infants municipal 15 d'abril de 2021

  El termini per presentar sol·licituds acaba el 4 de maig de 2021. L’objecte d’aquesta convocatòria és cobrir, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure, una plaça d’educadora de la llar d’infants, grup de titulació C1.

 • Selecció d'una plaça d'educador/a A2 de la Llar d'Infants L'Estel 13 d'abril de 2021

  L’objecte d’aquesta convocatòria és cobrir, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure, una plaça d’educador/a de la llar d’infants, grup de titulació A2, de conformitat amb l’Oferta d’Ocupació Pública de l’Ajuntament d’Avinyó. El termini per presentar les sol·licituds per prendre-hi part acaba el dia 3 de maig.

 • AI32 Editat el número d'abril de la revista Avinyó Informa 13 d'abril de 2021

  A la bústia de totes les llars d'Avinyó trobareu el nou exemplar de la revista municipal "Avinyó Informa", on podreu llegir les darreres notícies, articles d'opinió i textos de divulgació històrica local.

 • 90è aniversari de la proclamació de la Segona República 13 d'abril de 2021

  Les eleccions municipals celebrades a l’Estat espanyol el diumenge 12 d’abril de 1931 van suposar un creixement important dels partits que defensaven la formació d’una república i rebutjaven la monarquia d’Alfons XIII. En coherència amb aquests resultats, el 14 d’abril de 1931, ara fa 90 anys, el president Francesc Macià va proclamar la República Catalana. I, immediatament després, els ajuntaments catalans convocaven els seus plens per confirmar la seva adhesió a la República. El mateix dia a Madrid també es proclamà la República Espanyola.

 • Pistes Pàdel El Club de Pàdel impulsa la Lliga Social Avinyó 2021 12 d'abril de 2021

  Degut a la situació de pandèmia i a les restriccions de mobilitat, la competició del Comarcal ha quedat reduïda i de moment no té data d'inici ni format definit. Per aquest motiu, el Club Pàdel Avinyó vol iniciar una lliga social oberta a tothom i a tots els nivells, que començaria al mes d'abril i finalitzaria al mes de juliol.

 • DonesVolei Una campanya dona visibilitat a les dones esportistes 9 d'abril de 2021

  Més esport, menys límits és el lema de la campanya de sensibilització que, impulsada pel Consell Comarcal del Bages en el marc del Dia de la Dona, tindrà continuïtat fins els mesos d’estius i compta amb la col·laboració dels clubs esportius d’Avinyó. L’objectiu és aconseguir una major visibilitat de l’esport femení, apoderar les dones a practicar qualsevol tipus d’esport independentment de l’edat, el color de la seva pell o la condició física.

 • Les comunicacions de banda ampla ja arriben a Relat 9 d'abril de 2021

  Els primers usuaris connectats a la xarxa municipal de fibra òptica a través d’antena ja han començat a rebre el senyal d’internet.

 • Avís de tall d'aigua 8 d'abril de 2021

  El proper dilluns 12 d'abril de 2021 es netejarà i desinfectarà el dipòsit del Soler. Aquesta actuació comportarà el tall en el subministrament al polígon industrial el Soler,  des de les 08.00 h  fins les 14.00 h.

 • Tall del subministrament elèctric per treballs de manteniment 8 d'abril de 2021

  Per incrementar la qualitat del servei elèctric, es realitzaran treballs de manteniment i millora de la xarxa de distribució. Per aquest motiu, el subministrament d'elèctric s'haurà d'interrompre termporalment:

  Dia 13 d'abril: de 08.00 h a 09.00 h
  Dia 15 d'abril: de 18.00 h a 19.00 h

  Zona afectada
  -Casa Torre Muntanyola
  - Mas Oliveres
  - Mas Turcó
  - Mas Cal Frare

 • Residencia1 L’alcalde visita la Residència Relat per recollir les peticions dels seus residents 7 d'abril de 2021

  L’alcalde Eudald Vilaseca va visitar el dia 26 de març la Residència Relat a petició dels seus residents, que havien demanat una audiència per poder informar el batlle que la instal·lació d’uns bancs i una barana millorarien molt les seves sortides a l’entorn del centre.

 • Espai Matiners L'Espai Matiners, obert també el Divendres Sant 31 de març de 2021

  L'Espai Matiners obre portes els dies 2, 3 i 4 d'abril. Un bon moment per conèixer, o tornar a visitar, una part de la nostra història.

 • Portes obertes a les noves instal·lacions de secundària de l'IE Barnola 31 de març de 2021

  Es farà el dissabte 10 d'abril de 10.00 h a 14.00 h. Es realitzaran visites continuades en grups d'un màxim de 10 persones, acompanyades de docents del centre, al llarg de tot el matí. L'activitat estava prevista pel 27 de febrer, però les dades de la pandèmia van aconsellar ajornar-la. Totes les persones que ja s'havien apuntat, seran trucades per tal de reprogramar la visita.

 • biblio Per Setmana Santa, la biblioteca tanca 30 de març de 2021

  La Biblioteca d'Avinyó estarà tancada fins al 5 d'abril.

 • Convocatòria de Ple ordinari 26 de març de 2021

  Sessió ordinària del Ple de la Corporació el dia 31 de març de 2021, a les 20.00 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

 • Nova data per renovar el DNI a Avinyó 24 de març de 2021

  La cita per a la tramitació serà el 25 de maig i  la recollida del document es farà l'1 de juny.

 • Obres Raval 01 Obres de millora i urbanització del carrer Raval 19 de març de 2021

  Des de finals de febrer estan en marxa les obres per dotar dels serveis urbanístics bàsics al tram nord del carrer Raval que és de competència municipal.

 • Bases Concurs de Relat Breu o Conte Sant Jordi 19 de març de 2021

  DATA LÍMIT. Es podran lliurar treballs fins divendres 16 d’abril de 2021.

 • Logo Volta Ciclista a Catalunya La Volta Ciclista de Catalunya passa per Avinyó 17 de març de 2021

  El dimecres 24 de març la Volta Ciclista a Catalunya travessarà Avinyó en la 3a etapa de l'edició número 100 de la veterana competició. El centenari s'havia de celebrar l'any passat, però la situació provocada per la pandèmia va fer ajornar l'esdeveniment esportiu. L'etapa, de 203 quilòmetres, té la sortida al Canal Olímpic de Catalunya i l'arribada a Vallter 2000.

 • Gegants vestits nous Els vestits nous dels gegants 15 de març de 2021

  Els gegants d'Avinyó van estrenar dissabte passat el seu nou vestuari. El Joan del Vi i la Pepeta de la Rovirassa van lluir com feia molt de temps que no ho feien i tothom qui va passar pel Local Catalunya va poder celebrar amb la Colla de Gegants i Nans d'Avinyó aquest moment tan important.

  Enhorabona a tots els que ho heu fet possible!

 • Descarrega’t el certificat d'autoresponsabilitat que necessitaràs per moure't entre comarques 15 de març de 2021

  S’omple online i es pot descarregar al mòbil, la tauleta o l’ordinador, tot i que també és recomanable portar documents que certifiquin que el grup que viatja viu al mateix domicili.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49