Notícies

 • Tall d'aigua el dilluns 23 de maig per tasques de neteja i desinfecció del dipòsit del Serrat Ferrer 23 de maig de 2022

  L'actuació comportarà el tall en el subministrament a les zones Turic de Dalt, Plaça Dalí, Pirineu, Baixada Túric, Serrat Ferrer, Pompeu Fabra, Jaume Balmes, Passeig 24, Passeig 32, Raval, Prat de la Riba, Roselló, Vallespir, Ponent, Antoni Pont, Camí Can Serra, Granja el Xuclà i Granja Joan Corominas, des de les 9.00 h  fins a les 15.00 h.

 • premi Baldiri Reixac Els premis Baldiri Reixac guardonen l'IE Barnola 20 de maig de 2022

  El treball "Teixint fils d'emocions. La pèrdua i les pors" ha estat una de les vint propostes reconegudes amb el Premi Baldiri Experiències, que guardona les millors experiències d’aprenentatge per fer front a l’emergència emocional sorgida per la covid-19, mitjançant llenguatges artístics.

 • Patí 01 El jove Club Patí Avinyó aconsegueix cinc podis al Torneig de Patinatge Clubs de Catalunya 20 de maig de 2022

  Les patinadores del Club Patí Avinyó van participar en el segon torneig de patinatge «Clubs de Catalunya» celebrat al Sek-Catalunya de Garriga. En total hi van participar 120 patinadors i patinadores de CP Castellbisbal, CP Castellar, CP Ripoll, CP Manresa, Club Sek Catalunya, CP Avinyó, CP Castelldefels i CP Artístic Osonenc. Les patinadores del Club Patí Avinyó, entrenades per Judit Ponsa Soler, van aconseguir cinc podis en diferents categories. Cal destacar que el club tot just fa un any que es va constituir.

 • Casal Les fotografies del dinar de la Setmana de la Gent Gran es podran recollir al Casal del Passeig 16 de maig de 2022

  A partir del dijous 19 de maig, els assistents al dinar que es va fer a la Pista polivalent tindran a la seva disposició les imatges de record de l’àpat.

 • Sortida Esparver Inscripcions per a la sortida de primavera de l'Esparver 11 de maig de 2022

  Es farà els dies 4 i 5 de juny a la Ruca. Preu 25 euros. Places limitades.

 • Tòtems Horta Avinyó instal·la nous tòtems informatius a Horta 9 de maig de 2022

  L'objectiu és posar de relleu la història de  l'església de Santa Maria d'Horta i del pou de glaç.

 • Casal Esportiu Estiu 2022 Casal Esportiu d'Estiu 9 de maig de 2022

  Inscripcions: del 2 de maig al 12 de juny / Places limitades

  Reunió informativa, dimarts 24 de maig a les 19.30 h. Cal sol·licitar accés al correu electrònic del Casal casalesportiuavinyo@gmail.com

 • cartell Fira dels Matiners 6 de maig de 2022

  Representacions teatrals històriques, actuacions musicals de l'època en directe, representació de la telegrafia òptica, danses i balls tradicionals, mercat ambientat a mitjans del segle XIX, dinar popular matiner, exposició d'artistes locals, visita guiada al celler de cal Verdaguer... Carlins i isabelins tornen als carrers d'Avinyó!

  Consulta tota la informació aquí

 • Tècnics de la Diputació de Barcelona seran a Avinyó per realitzar el cens d'activitats i instal·lacions 28 d'abril de 2022

  El dimecres 5 de maig tècnics de Diputació de Barcelona seran a Avinyó per realitzar el treball de camp necessari per a l'elaboració del cens d'activitats i instal·lacions del municipi. L'Ajuntament d'Avinyó, que impulsa aquest treball en col·laboració de la Diputació, prega la col·laboració dels ciutadans en la feina dels tècnics que consistirà en prendre dades de carrer i fer fotografies.

 • Cartell dinar Reserva de tiquets per al Dinar dels Matiners 28 d'abril de 2022

  Punts de venda:
  Carnisseria Ca la Pilar
  Calçat Montse
  Estanc el Garrofí
  Àlex Perruquers

 • Homenatge Joaquina Guiteras Homentage a Joaquina Guiteras, àvia centenària d'Avinyó 28 d'abril de 2022

  La delegada del Govern a la CatalunyaCentral, RosaVestit; l'alcalde d'Avinyó, Eudald Vilaseca, i la regidora de Salut, Acció Social i Igualtat, Vanesa Pallàs, han lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat a Joaquina Guiteras, usuària de la residència Relat. En l’acte d’homenatge, la protagonista va estar acompanyada de la seva família i del personal i residents del centre.

 • Llar infants Jornada de portes obertes a la Llar d'infants l'Estel 28 d'abril de 2022

  El dissabte 30 d'abril, de 10.00 h a 13.00 h, la llar d'infants municipal d'Avinyó acollirà totes les famílies que desitgin conèixer el projecte del centre. Les mestres mostraran els espais, els materials de treball i donaran a conèixer les propostes didàctiques per als infants.

 • Portada Presentació del llibre "Restauració de la Torre dels Soldats" 26 d'abril de 2022

  Després de les tasques de consolidació i d'adequació de la torre dels Soldats per a ser visitada, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona ha editat un opuscle (30 pàgines) sobre la restauració de la torre dels Soldats.

 • Cartells parcs Renovats els cartells informatius dels parcs infantils 19 d'abril de 2022

  S’han posat uns nous cartells informatius a vuit parcs infantils que el municipi d’Avinyó té en sòl urbà. La renovació era necessària per actualitzar la informació que contenien, en particular la de recordar que no és permès de fumar en els parcs infantils. A part d’això, hi havia cartells que estaven força malmesos i en alguns parcs no n’hi havia. Cada cartell incorpora, seguint l’estil dels anteriors, el nom del parc on es troba.

  Els parcs infantils on s’ha renovat el cartell són: parc de l’Escola, parc del Passeig, parc del Raval, parc del Serrat Ferrer, parc del Turic, parc d’Horta d’Avinyó, parc Joan Miró i parc Maragall.

 • Jutgesses de pau 19 d'abril de 2022

  Encarna Fernández i Ester Serra continuaran quatre anys més com a jutgessa de pau i jutgessa de pau substituta, respectivament.

  El 14 de desembre passat, acabat el període de quatre anys d’exercici de les jutgesses anteriors, es van declarar vacants les places i es va obrir una convocatòria pública per cobrir-les de nou. En el termini obert es van presentar dues sol·licituds una per jutgessa de pau de part d'Encarna Fernández i una altra per jutgessa de pau substituta de part d’Ester Serra.

  El Ple municipal del 30 de març va acordar de proposar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que nomeni les dues candidates pels càrrecs de jutgessa de pau i jutgessa de pau substituta pels propers quatre anys.

  Encarna Fernández Fernández és jutgessa de pau titular des del novembre de 2013 quan va agafar el relleu de Josep Vall Tort amb motiu de la seva defunció el juliol del mateix any. Ester Serra Pujol és jutgessa de pau substituta des de la mateixa data.

 • Oficines de l’Ajuntament: horari d’atenció al ciutadà el 14 d'abril 11 d'abril de 2022

  Amb motiu de la campanya anual de desinsectació dels equipaments municipals, el proper dijous 14 d'abril, les oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament obriran de 9.00 h a 12.00 h. Qualsevol tràmit es podrà a través de la Seu Electrònica , oberta les 24 h.

 • Equipaments tancats per desinsectació el 14 d’abril 11 d'abril de 2022

  El tractament anual de desinsectació es farà al llarg del matí del dijous 14 d’abril, però, per motius de seguretat, els equipaments romandran tancats durant tot el dia.

 • Tractors IT Obert el termini per demanar cita per a la Inspecció tècnica de la maquinària agrícola 6 d'abril de 2022

  L'entitat concessionària de la Generalitat comunica que els dies 24 i 25 de maig de 2022 desplaçarà a Avinyó la unitat mòbil per realitzar les inspeccions tècniques de la maquinària agrícola.

  S'ha de concertar cita a les oficines de l'Ajuntament (plaça Major, 11) o bé al telèfon 93 838 77 00.

   

   

 • Tall d'aigua Tall d'aigua per actuacions de millora a la xarxa 6 d'abril de 2022

  La interrupció del subministrament es farà el dijous 7 d'abril de 8.30 h a 11.00 h.

  Es realitzarà la connexió de la nova canonada del Polígon Industrial la Maiola. Aquesta actuació comportarà el tall en el subministrament al polígon industrial la Maiola, carretera de Prats (nº 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 18-20) i carrer Major (nº 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40).

 • L'Agència Comarcal de l'Energia del Bages assessorarà a Avinyó sobre el canvi a instal·lacions fotovoltaica 5 d'abril de 2022

  Dimecres 6 d'abril l'Agència Comarcal de l'Energia del Bages rebrà totes les persones interessades a participar en la compra agregada d'instal·lacions fotovoltaiques a les oficines de l'Ajuntament (plaça Major, 11).

   Podeu:

  - Venir presencialment de 8.00 h a 15.00 h amb una factura elèctrica.

  O bé:

  - Enviar la factura i ubicació a comunitatsenergetiques@ccbages.cati us respondran per mail.

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49