Notícies

 • Oberta la convocatòria d'ajuda per a la compra de llibres i material escolar per al curs 2021-22 24 de setembre de 2021

  Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 d'octubre.

 • Convocatòria de sessió ordinària del Ple 24 de setembre de 2021

  Serà el dia 29 de setembre de 2021 a les 20.00 h, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

   

 • Obres de millora de la xarxa elèctrica 24 de setembre de 2021

  Tal com ja vam avançar en la informació publicada el 19 d’agost, l’empresa E-Distribución (Endesa) ha iniciat unes obres de millora de la xarxa elèctrica que consisteixen en la connexió de dues subestacions elèctriques de dins el poble

 • Guanyadors del Concurs de Pintura Ràpida i de Dibuix Infantil de la Festa Major 20 de setembre de 2021

  Els dos certàmens es van celebrar el dissabte 18 de setembre. L'exposició de les obres participants es pot visitar al Centre Cívic Can Tutó, en l'horari de l'equipament. Els dissabtes i diumenge l'exposició estarà oberta en el mateix horari de l'Espai Matiners.

 • FM 2021 Reserva d'entrades per a la Festa Major 6 de setembre de 2021

  A partir del dijous 9 de setembre ja podreu fer la reserva de localitats per als actes de la Festa Major al telèfon 93 013 19 16 o de manera presencial al Centre Cívic Can Tutó.

  HORARI

  Dilluns, dimecres i divendres, de 10.00 h a 13.00 h
  Dimarts, dijous i divendres, de17.00 h a 20.00 h

  Les persones no residents a Avinyó hauran d'esperar a fer la reserva el dijous 16 de setembre.

 • Sostre Acabades les obres d'insonorització a l'IE Barnola 3 de setembre de 2021

  Han finalitzat les obres d'insonorització del sostre d'una part de l'IE Barnola que s'han realitzat gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona. La finalitat de la intervenció és crear un millor ambient sonor per a l'alumnat.

 • Obres Sant Jaume Obres d’arranjament de la pista del carrer de Sant Jaume d’Horta d’Avinyó 3 de setembre de 2021

  A finals de la setmana vinent començaran les obres de reurbanització i pacificació de la pista d’Horta d’Avinyó a Sant Joan d’Oló en el tram de 83 m paral·lel al carrer de Sant Jaume. 

 • Passeig tallat per obres 19 d'agost de 2021

  A partir del dijous 19 d’agost un carril del Passeig estarà tallat per les obres de canalització d’una línia elèctrica soterrada.

 • Convocatòria de Ple ordinari 30 de juliol de 2021

  El Ple es farà el dimecres 4 d’agost de 2021 a les 20.00 hores.

 • Actes vandàlics a Avinyó 22 de juliol de 2021

  Comunicat de l'Ajuntament d'Avinyó amb motiu dels actes de destrucció del mobiliari urbà que han tingut lloc recentment.

 • Ofertes de treball a la Residència Relat 21 de juliol de 2021

  La Residència Relat necessita incorporar de manera urgent:

  - Auxiliars de geriatria (Titulació compatible amb auxiliar de geriatria o infermeria).
  - Personal de neteja.

  Més informació al telèfon 93 276 85 00 o al correu  borsatreball@peremata.com

 • Curs subvencionat adreçat a persones a l’atur 16 de juliol de 2021

  La Fundación Laboral de la Construcción organitza el curs “Operaciones con carretillas recogepedidos de medio y alto nivel” del 19 al 22 de juliol de 9.00 h a 14.00 h a les seves instal·lacions del polígon El Punsic.

  La  formació és totalment subvencionada i inclou part teòrica i pràctica. Té una durada de 20 hores i s’adreça a persones en situació d’atur inscrites al SOC.

  Més informació i inscripcions mviladecans@fundacionlaboral.org.

 • Resultat de la votació popular sobre els festius locals 16 de juliol de 2021

  El dia 14 de juliol a les 13.00 h es van obrir les urnes que contenien les paperetes de la consulta que l'Ajuntament d'Avinyó va realitzar del 5 al 10 de juliol entre els ciutadans majors de 16 anys del municipi, en la que es demanava si es volia canviar el dia festiu del dimarts de Festa Major pel dilluns de la segona Pasqua. El resultat va ser 31 vots a favor i 15 en contra. Per tant es proposa canviar els festius locals: un serà el dilluns de Festa Major i l'altre, el dilluns de la segona Pasqua.

 • Plaques En licitació les obres d’instal·lació d’un sistema de plaques solars a la coberta del pavelló municipal d’esports 16 de juliol de 2021

  Es tracta d’un sistema d’autoconsum compartit format per 296 plaques fotovoltaiques

 • Carrer Raval El carrer Raval obert al trànsit 9 de juliol de 2021

  A data de dimecres 7 de juliol s’ha obert a la circulació de vehicles el tram del carrer Raval que durant aquests mesos ha estat en obres.

 • Espai Matiners Espai Matiners, coneix la nostra història! 9 de juliol de 2021

  L'Espai Matiners, centre d'interpretació de la segona Guerra Carlina i de la telegrafia òptica, té obertes les seves instal·lacions a tots els visitants que desitgin fer una visita guiada o lliure per la història del combat d'Avinyó del 1848 i de les diverses guerres carlines. Una sala està dedicada a la telegrafia òptica, on s'explica en què consistien aquestes xarxes de comunicació i la manera de codificar els senyals, i s'exposa la maqueta de la Torre dels Soldats.

 • Resultats d’Avinyó del Projecte DESKcohort Panell social, d’educació i salut en estudiants 2 de juliol de 2021

  La DESKcohort és un projecte que consisteix en fer un seguiment al llarg del temps de les persones de 12 a 18 anys escolaritzades en centres educatius de la Catalunya Central per tal d’analitzar-ne el comportament o aspectes rellevants que poden afectar diferents aspectes socials de la seva vida, la seva educació o la seva salut. Les persones joves, en termes generals tenen uns comportaments en relació a la salut diferents al de les persones adultes, i hi ha poques dades per conèixer quines són les seves necessitats de salut amb el pas dels anys. Per això, la DESKcohort de la Catalunya Central té l’objectiu de permetre conèixer quins són els comportaments i necessitats relacionats amb la salut, així com els factors que determinen la salut, en les persones joves del nostre territori al llarg del temps.

 • Convocatòria de Ple extraordinari 2 de juliol de 2021

  La sessió està convocada per al proper dia 7 de juliol de 2021 de a les 2000 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

 • Butlleta votació Consulta popular: proposta de modificació del calendari de dies festius d'Avinyó 1 de juliol de 2021

  L'Ajuntament d'Avinyó convoca una consulta perquè la ciutadania decideixi si vol canviar el festiu de dimarts de Festa Major pel dilluns de la segona Pasqua.

 • Nou cartell vacunació Artés Punt de vacunació exprés a Artés 30 de juny de 2021

  El dia 13 de juliol, a la sala 2 de Gener d'Artés, s'instal·larà un equip mòbil de vacunació exprés sense cita prèvia. Avinyó pertany a l'àrea d'Artés i tothom qui vulgui accedir a la 1a dosi només s'haurà d'identificar amb la targeta sanitària, de 9.00 h a 18.00 h.

  Aquest servei no s'adreça a persones que s'han de vacunar de la 2a dosi ni a menors de 30 anys.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49