3a edició dels Projectes Participatius d'Avinyó

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 00:00

ACTES DE LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT


La remodelació del pati de la llar d'infants i una nova pista pavimentada per a la pràctica de l'esport guanyen la 3a edició dels Projectes Participatius

La votació, que per primera vegada s'ha pogut fer on line, ha registrat una participació del 12,44%, una xifra més alta que la mitjana de les enregistrades en processos realitzats en altres localitats. L'escrutini, obert al públic, es va fer el dia 9 de novembre, a les 13.00 h, al Sala de Plens de l'ajuntament.

La 3a edició dels Projectes Participatius d'Avinyó està dotada amb 30.000 euros i es divideix en dues categories: les propostes presentades per les entitats i les presentades pels particulars. Cadascunda d'elles compta amb 15.000 euros per desenvolupar el projecte guanyador. Les dues propostes es portaran a terme al llarg de 2022.

El pati, un espai més d'aprenentatge

El projecte de transformació del pati del centre escolar va ser presentat per l'AMPA de la Llar d'infants L'Estel i vol convertir-lo en un  espai més d'aprenentatge perquè augmenti les possibilitats de joc, observació, relació social, creativitat i contacte amb la natura. Elements naturals com la vegetació, la fusta o la pedra serviran per construir espais agradables inclusius i transformadors.

L'objectiu de la transformació del pati és enriquir les activitats diàries d'aprenentatge, potenciar la curiositat, descobrir les capacitats de cada infant i potenciar la relació entre infants de diferents edats.

 

Elements per al nou pati de la Llar d'infants L'Estel

Una pista per a la pràctica del bàsquet i els esports de patí

El projecte de la pista, que es construirà al carrer Sant Joan, va ser presentat per iniciativa ciutadana particular i dotarà Avinyó d'una nova pista pavimentada de 19 metres de llarg per 18 metres d'amplada, aproximadament. A l'interior hi haurà marcada mitja pista de bàsquet i una cistella, i la voluntat del nou equipament és que pugui ser utilitzada tan per la pràctica del bàsquet com pel patí, esport molt en auge aquests darrers temps a Avinyó.

Imatge d'un exemple de pista esportiva d'ús compartit  

 

Darrera actualització: 18.11.2021 | 17:58