Llar d'infants L'Estel

La nova llar d’infants municipal “L’Estel” es va crear l’any 2011. Les instal·lacions consten de 6 aules, un pati exterior, una sala polivalent, una cuina, un despatx i una sala per reunions per donar a servei a 94 infants.

La llar d'infants l'Estel és un centre públic, la titularitat del qual és de l'ajuntament d'Avinyó.

El centre obre les seves portes a principis de setembre i està obert fins a finals de juliol.

L'horari que ofereix l'escola és de 8h. del matí a 19 h. de la tarda, oferint servei despertadors, escolar i de menjador.

Les educadores creiem molt en el servei de menjador ja que és un espai de lleure educatiu que permet fomentar la salut, fa possible treballar diferents hàbits i també transmetre valors de comportament a l'entorn de la taula.

Per aquest motiu oferim aquest servei al llarg de tot el curs.

És un centre dotat amb unes bones instal·lacions i amb un bon equipament per tal de donar resposta educativa a tots aquells nens/es que es matriculin al nostre centre.

La llar d'infants està situada al costat mateix d'altres equipaments esportius i educatius del municipi, com és el CEIP Barnola. Aquesta ubicació ens facilita la interrelació amb els nens/es d'aquest i ens permetrà fer activitats educatives de manera conjunta.

En definitiva, a la llar d'infants l'Estel, tenim per objectiu principals el contribuir en el procés educatiu que reben els infants de la família i cobrir una necessitat social. Pensem en el procés educatiu de la persona comença en el mateix moment del seu naixement, essent els tres primers anys de la vida fonamentals pel seu desenvolupament.

Industria, s/n - 08279 Avinyó - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:938 387 176
Fax: 938 388 840
Adreça electrònica: liestelavinyo@gmail.com
Lloc web: infantsestelavinyo.blogspot.com/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 22.02.2019 | 12:33