Recital poètic i micro obert al Refugi

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 00:00

El públic va poder gaudir amb la lectura de poemes a càrrec de poetes i poetesses.

El passat divendres 21 d'abril, les regidories de Cultura i Joventut van organitzar un recital poètic i micro obert al Casal de Joves "El Refugi" dins del marc de les activitats programades amb motiu de Sant Jordi.
Durant el transcurs de l'acte, el públic assistent i el conjunt de poetes i poetesses amateurs d'Avinyó, van comptar amb la participació de la jove poetessa Aïda Fontova que va presentar alguns dels poemes recollits al seu llibre "Tendencia al desastre: todo lo que pasa cuando decides no sanar".
En l'acte, enregistrat per Ràdio Avinyó, els poetes i poetesses locals van recitar alguns poemes d'autors catalans però també, i de forma majoritària, d'elaboració pròpia i que van arrencar molts aplaudiments per part del públic. En finalitzar, el públic assistent juntament amb els poetes i poetesses participants, van escriure conjuntament un poema.
Des de les regidories de Cultura i Joventut es fa una valoració molt positiva d'aquest acte, ja que agrupar diferents generacions d'amants de la poesia. A més, totes dues regidories no descarten programar més activitats com aquesta perquè sempre generen un vincle molt especial entre el públic assistent i autors participants.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 11:05