Passeig tallat per obres

Dijous, 19 d'agost de 2021 a les 00:00

A partir del dijous 19 d’agost un carril del Passeig estarà tallat per les obres de canalització d’una línia elèctrica soterrada.

El carril del Passeig que va des del carrer Sant Josep fins al carrer Mossèn Cinto Verdaguer estarà tallat per les obres d’execució del primer tram del projecte d’Endesa de canalització d’una línia elèctrica soterrada que ha de connectar l’estació transformadora situada al Passeig 12 amb l’estació del carrer Sallent 22.

Durant aquest tall, els vehicles provinents del carrer Pujada Turic seran desviats cap al carrer del Mig. Per altra banda, els que pugin pel carrer Sant Josep no podran entrar al Passeig però sí anar a les altres direccions (Pujada Turic o carrer del Mig).

A mesura que avanci, el projecte d’Endesa, “Nova línia subterrània de 25kV des del CD BN512 fins el CD 57742”, a més del Passeig les obres afectaran als carrers del Mig, Gaudí, Montseny, Manresa i Sallent. L’obra servirà per millorar la capacitat de la xarxa de distribució elèctrica dins el nucli urbà d’Avinyó.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 15:20