Oberta la licitació de les obres de remodelació i urbanització dels carrers Indústria, Relat i passatge Fatjó

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

Les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al dia 20 de juliol.

La Junta de govern local del dia 29 de juny va aprovar l’expedient de contractació, els plecs de clàusules administratives particulars i la convocatòria per a procedir a la licitació del contracte de les obres de remodelació i urbanització del carrers Indústria, Relat i passatge Fatjó. El pressupost base de la licitació és de 314.557,63 euros + iva. En total: 380.614,73 euros. El termini d’execució de l’obra està previst en 4 mesos.

L’objectiu de l’obra és el de millorar la mobilitat i l’accessibilitat dels vianants que es dirigeixen o tornen de la zona escolar i esportiva, i, a la vegada, fer compatible l’accés a peu amb l’accés amb vehicles motoritzats. L’obra representarà un canvi important a la zona adaptant-se als usos actuals i futurs.

La urbanització d’aquests carrers està planificada amb un ferm de plataforma única seguint el mateix format que en d’altres carrers similars de recent urbanització (per exemple el carrer Sant Antoni): formigó a la part de circulació de vehicles i llambordes marcant l’espai de prop de les cases. En el carrer Indústria, per tal d’assegurar una amplada suficient per a la circulació dels vianants, es delimitarà físicament l’espai exclusiu de vianants de l’espai obert als vehicles. Les obres del carrer Relat i el passatge Fatjó són de nova urbanització i es seguirà la mateixa línia de plataforma única. L’obra també contempla renovar la xarxa de clavegueram del carrer Indústria, que està molt malmesa.

El termini per a presentar propostes ha començat l’1 de juliol i acaba el dia 20 del mateix mes.

Darrera actualització: 01.07.2022 | 16:50