L’empresa avinyonenca de licors naturals Xarrup 6,5 rep una distinció internacional

Dijous, 31 de març de 2022 a les 00:00

El Xarrup de Marialluïsa ha estat mereixedor de la Medalla d’Or en la categoria de Licors d’Herbes en l’edició 2022 del Concurs Internacional de Lió.

El concurs compta amb la participació de jurats de tot el món que tasten i avaluen cada any vins, cerveses i espirituosos de tots els continents. Els millors de cada categoria són distingits amb medalla d'or o de plata.

El Xarrup de Marialluïsa d’Avinyó s’ha imposat a altres categories d’espirituosos com whisky, burbon, aiguardent, ginebra, vodka, rom, catxaça, anisats, licors i vins de xerès en una cata a cegues que realitza un jurat seleccionat. Enguany s’han presentat al concurs  157 categories d’espirituosos.

Xarrup 6,5 va néixer a Avinyó l’any 2020 i compta amb un catàleg de 12 licors diferents (llimona, taronja, plàtan, timó, sajolida, marialluïsa, maduixa, mora, gerds, pastís de Marsella, regalèssia i menta), elaborats de forma totalment natural i artesanal. A banda dels punts de venda i les diferents fires a les que assisteix l’empresa, tots els productes es poden adquirir online (www.xarrup.cat).

Darrera actualització: 01.04.2022 | 17:11