L’Ajuntament d’Avinyó dona el tret de sortida a una campanya per promoure el civisme a Avinyó

Dimecres, 15 de maig de 2024

L’Ajuntament d’Avinyó ha impulsat aquest mes de maig una campanya per promoure el civisme al poble. Sota el lema “Excuses!”, la campanya vol evidenciar des de l’humor excuses molt recurrents que sovint els veïns i veïnes diem amb l’objectiu de revertir la situació i aconseguir un poble més net, respectuós amb el medi ambient i que vetlla pel bé comú.

Els primers dies de maig es van presentar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i la pantalla instal·lada a la plaça Major els quatre personatges que serien protagonistes d’aquesta campanya per tal que els veïns comencessin a preguntar-se qui eren i què farien. Els quatre personatges són veïns del poble caracteritzats que han col·laborat en aquesta campanya.

Pocs dies després, a través de gags en vídeo publicats a les xarxes socials i a la pantalla municipal, el veïnat ha pogut descobrir que cada un d’aquests personatges interpreta un seguit de gags que responen a quatre grans temàtiques que sovint provoquen actituds incíviques: la mobilitat, les deixalles, els animals de companyia i la sequera.

La campanya s’estendrà durant un mes i, més enllà dels vídeos, les cartelleres, els comerços i els equipaments municipals s’han empaperat de cartells de campanya amb una crida a l’acció: Ajuda’ns a mantenir el poble net d’excuses!

 

Darrera actualització: 17.05.2024 | 12:39