La Festa Major d’Avinyó arriba amb un programa ambiciós i amb activitats per a tots els públics

Dimarts, 29 d’agost de 2023

L’Ajuntament d’Avinyó presenta el programa d’actes de la Festa Major d’Avinyó 2023, que tindrà lloc del 15 al 18 de setembre.

El programa arriba carregat d’activitats per a tots els públics i diferents novetats que volen fer de la celebració d’enguany una de les més ambicioses dels últims anys. 

Una de les novetats destacades és el retorn de la Baixada d’Andròmines, un dels actes més divertits i del que més bon record tenen els avinyonencs i avinyonenques. Enguany també es podrà gaudir del correfoc, el Concurs de Pintura Ràpida, el Concurs de Paelles, les actuacions del Grup de Teatre d’Avinyó i d’un interessant programa d’actes amb activitats per a tota la família i molts concerts per a tothom. Recordeu que els menors de 16 anys que assisteixin a concerts nocturns, hauran d’anar acompanyats pels seus tutors o per persona autoritzada, Aquí podreu trobar l’autorització que haureu de presentar a la porta d’accés.

L’equip de govern convida tots els veïns i veïnes d’Avinyó a participar de la fets gran de la població. La regidora de Progrés Cultural, Sandra Rovira, convoca tothom a gaudir del carrer i la festa. Podeu veure i escoltar les seves paraules en aquest vídeo.

Bona Festa Major!

Darrera actualització: 29.08.2023 | 12:20