La Diputació convoca els ciutadans a fer una sessió de fitnes simultània

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 00:00

La Diputació de Barcelona se suma a la iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports i llança el gran repte esportiu d’una sessió d’activitat física compartida i simultània als balcons, finestres i patis particulars de totes les llars de la província de Barcelona el proper diumenge 12 d'abril a les 12.00 h.

Es convoca la ciutadania el diumenge 12 d’abril, a les 12:00 hores, a una sessió d’uns 3 minuts de durada per assolir la fita del major nombre de persones fent exercicis d’estiraments, saltant, ballant, movent els braços, pedalant amb bicicleta estàtica... des de casa seva i d’acord amb les seves possibilitats.

Des de l’Institut Barcelona Esports i des de la xarxa de Centres Esportius Municipals (CEM), també es dinamitza l’entrenament diari a través de les seves xarxes socials. En aquest sentit s’ha creat una coreografia dissenyada especialment per a l’ocasió, per part dels equips tècnics dels CEM i que es posa a disposició de tothom a través del canal de Youtube de BCN. La coreografia s’ha  creat  amb la cançó "Ballarem", del grup KOERS, els quals han cedit gratuïtament els drets d’autor. Aquesta és una més de les activitats que es proposen per diumenge vinent, no obstant l’important es que tothom i des de qualsevol municipi s’animi a participar amb aquella activitat que més s’ajusti a les seves possibilitats.

Darrera actualització: 09.04.2020 | 19:04