Iniciades les obres d’abastament d’aigua potable a les masies del serrat de la Pineda

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 00:00

Les obres, adjudicades a l’empresa Irriga Water Solutions SL, beneficiaran a 5 masies.

Aquesta setmana van començar les obres per fer arribar la xarxa d’aigua potable a les masies del serrat de la Pineda. L’arribada d’aquest servei estava prevista inicialment dins del projecte de portada d’aigua del Llobregat a Avinyó, però més tard, aquest ramal va ser exclòs i aquestes masies van quedar fora del projecte

Les obres, promogudes per l’Ajuntament d’Avinyó, consisteixen en fer una canalització en alta des de la xarxa d’aigua potable de Sallent fins a un dipòsit que es situarà a prop de la Casanova del Morisco. Des d’aquest xarxa en alta es podran fer les escomeses que serviran l’aigua a les masies que s’hi vagin connectant. Les masies de La Pineda, La Roca de la Serra, El Morisco, La Casanova del Morisco i Guardiola són les masies habitades que se’n podran beneficiar de manera immediata. Les masies de La Garriga i Cal Macià també se’n podran beneficiar si en un futur són rehabilitades.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Irriga Water Solutions SL per un cost d’execució de 95.203,53 euros iva inclòs. Aquest cost està totalment finançat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona i una subvenció de la Generalitat de Catalunya de la convocatòria del PUOSC 2020-2024.

Darrera actualització: 18.12.2020 | 17:39

Imatges

Masies 02