Finalitzades les obres d’arranjament de la pista del carrer de Sant Jaume d’Horta d’Avinyó

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00

El divendres 1 d’octubre es va obrir al trànsit la pista d’Horta d’Avinyó a Sant Joan d’Oló després que s’acabessin les obres de reurbanització del tram paral·lel al carrer de Sant Jaume.

Degut a la circulació de vehicles i en especial de camions de gran tonatge, la pista havia sofert en aquest tram una forta degradació que afectava negativament al trànsit i, especialment, als habitatges del carrer. Les obres han consistit en enderrocar el paviment actual i la cuneta, fer una excavació del terreny i caixa de paviment, estabilitzar tot el ferm, construir la vorera i cuneta, pavimentar amb asfalt, fer les obres de drenatge necessàries, actuacions puntuals d’arranjament de flonjalls i adoptar mesures de seguretat viaria. Les obres han estat executades per l’empresa Ingenieria Constructora Manresana SL per un import de 48.392,21 euros, iva inclòs.

De forma complementària s’han fet obres de reparació en diversos punts del ferm entre el carrer de Sant Jaume i el límit del terme municipal. En total han estat 14 punts on el quitrà i el formigó que el sustentava estaven totalment trencats havent deixat forats importants en la pista, dificultant la circulació. En les obres actuals els forats han estat reparats amb formigó armat recuperant tota l’amplada de la pista i millorant la seguretat al trànsit de vehicles. Aquesta actuació complementària ha tingut un cost de 14.782,71 euros, iva inclòs.

 

Darrera actualització: 15.10.2021 | 15:04