Festa Major 2023, un èxit de participació

Dimecres, 20 de setembre de 2023

La Festa Major 2023 ha acabat amb un èxit aclaparador, congregant molt públic que ha participat activament en aquesta celebració. Durant aquests intensos dies de festa, hem vist una gran presència de dones artistes que han enriquit l'esperit festiu amb el seu talent i creativitat, fent de cada acte una experiència única i inspiradora: Les Que Faltaband, Akelarre... totes elles representades per Alba Careta, com a pregonera de la festa. Dones artistes que han contribuït de manera excepcional a fer brillar aquesta Festa Major.

L’Ajuntament d’Avinyó vol expressar el seu agraïment a tots els ciutadans i ciutadanes que han fet possible aquesta Festa Major, ja sigui com a públic o com a membres actius d'entitats i grups que han organitzat diverses activitats. Ha estat una feina fonamental per a l'èxit d'aquesta festa.

La diversitat d'espectacles i actes que han tingut lloc ha estat impressionant: s’ha recuperat la baixada d’andròmines i el pregó amb arrel avinyonenca, s’ha presentat la restauració de la geganta Hebrea, hi ha hagut concerts i teatre, espectacles familiars, àpats populars, gegants, bastoners i grallers, i cercaviles; una mostra de la riquesa cultural i artística de la nostra terra. Hem celebrat una festa que, sense dubte, quedarà en el record de tots com un esdeveniment que ha reunit i enfortit els llaços entre els veïns i veïnes del municipi.

Darrera actualització: 20.09.2023 | 11:16