El Ple de l’Ajuntament nomenarà dos nous regidors

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 00:00

El Ple del passat dia 31 de març va oficialitzar la renúncia dels regidors Xavier Hinojosa Garcia i Eulàlia González Conejos, ambdós pertanyents a la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM). Per tal d’ocupar els càrrecs vacants, s’ha proposat a la Junta Electoral Central l’expedició de les credencials corresponents a favor d’Helena Vilà Ubals i Josep Pedragosa Guiteras, per ser les persones següents en la llista electoral d’ERC-AM. El Ple va expressar el seu agraïment per la tasca realitzada al regidor i a la regidora sortints, que han renunciat al càrrec per motius personals i professionals.

La incorporació oficial de la nova regidora Helena Vilà i del nou regidor Josep Pedragosa es farà en un ple extraordinari a celebrar tan bon punt arribin les credencials que ha de lliurar la Junta Electoral Central i que podria ser cap a final d'abril.

Helena Vilà Ubals, nascuda a Avinyó el 10 d’agost de 1972, es farà càrrec de la regidoria de Cultura. Llicenciada en Història, especialitat Història Contemporània, ha estat vinculada al món de la formació des de l’any 1998, ja sigui particularment, en àmbit escolar i també com a formadora en l’àmbit empresarial. Des de l’any 2006 fins l’actualitat és professora d’Història i Cultura de les religions, Francès, Emprenedoria i professora d’alumnes d’ESO que segueixen pla de diversificació curricular al Col·legi el Roser, de Sant Julià de Vilatorta (Osona). Actualment és adjunta a la Direcció General en l’àrea de l’Obra Social de la Fundació Privada Puig i Cunyer.

Josep Pedragosa Guiteras assumirà la regidoria de Serveis Municipals. Nascut a Avinyó el 23 d'abril del 1957, ara està jubilat després de 32 anys de servei com a funcionari de carrera a la Diputació de Barcelona, on ha desenvolupat la seva trajectòria professional a la Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, entre altres àrees. Josep Pedragosa ha estat membre-fundador del Grup Ecologista d'Avinyó i és secretari d'imatge i comunicació de la secció local d'ERC. Ha format part de les llistes electorals des de 1999  –amb el grup IDEA- fins a l’actualitat.

Darrera actualització: 16.04.2021 | 14:05