El Joc interactiu del Geoparc de la Catalunya Central

Dilluns, 27 de juny de 2022 a les 00:00

L'aplicació, que es pot seguir en família, ajuda a conèixer el territori del geoparc. El punt d'inici a Avinyó és al porxo de l'Ajuntament d'Avinyó, on hi ha instal·lada una placa amb un codi QR. A partir d'aquí, i seguint les pistes del joc, es fa un recorregut des de la plaça fins al Balç de la Creu.

El joc, a més d'Avinyó, es pot fer des de diversos municipis de la Catalunya Central (Artés, Callús, Cardona, Castelladral, Collbató, Manresa, Moià, Navàs, Rajadell, Sallent, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor Súria i Talamanca) amb proves i recorreguts propis de cada zona..

Els municipis que comparteixen el joc van participar en un projecte FEDER de recuperació del patrimoni amb un enfocament turístic. A Avinyó es va fer l'arranjament del camí cap al Pont Vell i els cartells informatius. La part final del projecte és la promoció dels diferents punts recuperats i fruit d'això és el Joc del Geoparc.

Avinyó compta amb dos jocs interactius, ja que aquest Joc del Geoparc se suma al del Combat d'Avinyó. Tots dos tenen com a punt de sortida la plaça Major. Les plaques amb els respectius QR es troben a l'entrada de l'Ajuntament.

 

Darrera actualització: 05.07.2022 | 16:53