El Consell Municipal d’Infants celebra la darrera sessió del curs

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 00:00

El dimecres 25 de maig les conselleres i consellers del Consell Municipal d’Infants d’Avinyó van realitzar l’últim plenari abans d’acabar el curs, amb la presència de l’alcalde Eudald Vilaseca, la regidora d’Educació Fina Sanfeliu i l'educadora social Núria Gamisans.

El ple va servir per posar en comú les propostes de millora per al municipi dels representants de 4t, 5è i 6è de Primària. Durant les darreres sessions s’han treballat diversos aspectes que, des del punt de vista dels nois i noies, podrien convertir Avinyó en un espai més adaptat a les necessitats dels més joves. L’alcalde es va comprometre a fer el seguiment de totes les propostes i, durant el següent trimestre, revisar amb el Consell en quin punt es troben cadascuna d’elles.

Durant el ple es va fer arribar a tots els consellers i conselleres la invitació a participar al Plenari dels Consells d’Infants del Bages que es celebrarà a l’escola Monsenyor Gibert, de Sant Fruitós el proper 8 de juny.

En la trobada dels consells, a més d’intercanviar experiències amb altres representants de consells, els components de l'equip de rugbi adaptat Manresa Wheelchair Rugbi Manresa faran una xerrada on explicaran la importància d'un club d'aquestes característiques i també duran a terme una part pràctica d'aquest esport.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 17:23