El Consell Municipal d'Infants acaba el curs amb l'agenda plena d'activitats

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 00:00

El 8 de juny el Consell Municipal d’Infants d’Avinyó va participar al Plenari del Consell d'Infants de la comarca del Bages que es va realitzar a l'Escola Monsenyor Gibert a Sant Fruitós de Bages. El 10 de juny, una festa a la polivalent va cloure el curs i les activitats del projecte Passaport Edunauta.

 

En el Plenari de Sant Fruitós, els infants es van  trobar amb els diferents consellers i conselleres d’Infants de la comarca del Bages i van realitzar activitats conjuntes relacionades amb els municipis inclusius, el fil conductor d’aquest any.

Els infants es van desplaçar, conjuntament amb la regidora d’Educació Fina Sanfeliu i la dinamitzadora del Consell d’Infants Núria Gamisans,  amb autobús fins a Sant Fruitós. Un cop allà, els va rebre la consellera de l’Àrea d’Educació i Cultura Silvia Tardà i l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñan. Posteriorment, els components de l'equip de rugbi adaptat Wheelchair Rugbi Manresa van fer una xerrada on van explicar la importància d'un club d'aquestes característiques. Els infants van poder fer una part pràctica d'aquest esport per tal de posar-se en la seva pell.

Festa de cloenda de curs del CEM i del Passaport Edunauta

El divendres 10 de juny al matí es va celebrar una festa a la sala polivalent d’Avinyó per tal de fer la cloenda del curs del Consell d’Infants i de les activitats del projecte Passaport Edunauta amb l’actuació del grup d’animació Ai Carai.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 19:17