El Consell Comarcal obre el termini a la sol·licitud d'ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 00:00

La convocatòria d’ajuts s'adreça a professionals, microempreses i cooperatives del territori que s’hagin vist afectats per la situació d’emergència sanitària i social provocada per la COVID-19.  Els ajuts individuals seran d’entre 300 i 1.000 euros i les sol·licituds es poden presentar a partir del 10 de juny.

Persones beneficiàries

Es podran acollir a aquestes ajudes professionals autònoms i microempreses i cooperatives amb un màxim de sis persones treballadores corresponents a un ampli ventall d’activitats (comerç, restauració, educació, cultura, habitatge, activitat física, estètica, oci, etc.) donades d’alta, com a mínim, durant el primer trimestre d’any. La convocatòria és compatible amb qualsevol altre tipus d’ajut que es pugui rebre en el marc actual. Un cop aprovades les bases es publicaran al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i tot seguit s’aprovarà la convocatòria, també al BOPB.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages a partir de la segona setmana de juny i el termini s’allargarà 20 dies. Es pot consultar tota la informació d’aquesta convocatòria a través d’un apartat específic de la pàgina web i s’ha habilitat el correu electrònic ajutscovid@ccbages.cat per resoldre tots els dubtes que puguin tenir les persones interessades.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 12:04