El Casal Municipal d’Estiu clou les activitats amb la participació de 59 infants

Divendres, 28 de juliol de 2023

Dijous dia 27 de juliol, s’ha celebrat la cloenda del casal municipal al Pavelló esportiu, amb una vetllada familiar que ha comptat amb inflables i jocs tradicionals i que ha aplegat bona part de les famílies participants.

Aquest any, des de l’Ajuntament d’Avinyó, s’ha organitzat el Casal Municipal d’Estiu d’Avinyó. Una proposta de lleure que tenia l’objectiu de donar resposta a les necessitats socials de moltes famílies durant el període de vacances escolars i fer possible que els infants gaudissin de manera profitosa d’aquest temps d’oci. Per aquest servei, s’ha comptat amb la subvenció Temps per cures del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, que té la finalitat d’avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures.

El Casal Municipal d’Estiu d’Avinyó, que l’ha gestionat l’entitat Diversport Serveis esportius, de lleure i socioeducatius, ha tingut una durada de 5 setmanes. Del 26 de juny a 28 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9.00 h a 13.00 h. Durant el casal, s’han realitzat activitats extres, com ara, dues sortides i una vetllada familiar en horari de tarda.

El casal ha comptat amb 59 infants inscrits, dels cursos escolars d’entre P3 a 6è de primària. El preu màxim de la inscripció era de 192,50€ (preu per les 5 setmanes) i es podia desglossar el preu en funció del nombre de setmanes.

El casal d’estiu ha volgut fomentar un estiu de lleure educatiu per a tots els infants i la intenció del Consistori és continuar treballant per oferir, també, per l’any vinent, un casal d’estiu municipal on tingui cabuda tothom.

Darrera actualització: 28.07.2023 | 13:18