El Casal de Joves El Refugi acull el projecte "Germà Make Yorself"

Dijous, 25 de maig de 2023

Es tracta d'una activitat inclosa dins del projecte Art i Territori de Cal Gras

El passat divendres 21 d'abril, i fins divendres 28, l'artista i músic baganès Francesc Quintana Gendrau va portar el seu projecte "Germà Make Yourself" al Casal de Joves "El Refugi" dins del marc del projecte Art i Territori que impulsa Cal Gras.
Durant la setmana que es va dur a terme, diversos joves del municipi es van apropar al taller de Quintana per tal de conèixer de què tractava. Tal com definia el mateix artista, es tracta d'un espai destinat a què el públic que participa creï nous elements multimèdia a partir de materials informàtics que, normalment, tendim a pensar que ja han perdut la seva vida útil. De fet, a partir de diferents equips en desús, Quintana els ha restaurat i reconfigurat per donar-los un ús molt diferent del que tenien anteriorment.
Des del Casal de Joves "El Refugi" com les persones que, d'una manera o d'una altra, han participat del taller estan molt satisfets i confien a poder acollir més tallers per tal d'apropar les activitats artístiques al jovent del municipi més enllà de les que treballen des de l'aula.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 11:00