El carrer Raval obert al trànsit

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 00:00

A data de dimecres 7 de juliol s’ha obert a la circulació de vehicles el tram del carrer Raval que durant aquests mesos ha estat en obres.

L’actuació ha consistit en la pavimentació d’aquest tram de carrer dotant-lo de la xarxa de sanejament i renovant la xarxa d’abastament d’aigua potable, que era de diàmetre insuficient. L’obra urbanitzadora dona continuïtat a la pavimentació del Raval  tant de la calçada per vehicles com de la vorera per als vianants. També s’ha actuat en la millora i renovació de l’enllumenat públic.

L’àmbit on s’ha actuat està situat entre el final de la part urbanitzada del carrer Raval i l’inici del tram que es troba dintre del Polígon d’Actuació Urbanística, PAU-1, previst en el POUM d’Avinyó. Aquest tram, que ha d’enllaçar amb la carretera de Balsareny i és de competència exclusivament privada, s’executarà en una segona fase.

Les obres han estat executades per l’empresa Excavacions Garrigasait SL a qui van ser adjudicades, per procediment obert, per un import de 74.960,56 euros. Un cost que ha subvencionat en la seva totalitat la Diputació de Barcelona.

 

Darrera actualització: 09.07.2021 | 11:03