El Carnaval d'Avinyó viu un cap de setmana multitudinari

Dilluns, 19 de febrer de 2024

La festa s'ha celebrat del 16 al 18 de febrer, organitzat pel Grup de Carnestoltes.

El dia fort del Carnestoltes va ser dissabte amb la rua de disfresses que va desfilar pel centre del municipi i on van participar una vintena de comparses, animades per les xarangues Màgic, Band Tocats i Xarangarín. Un jurat va concedir dos premis: El premi a la millor comparsa se'l va endur el grup de la baralla de cartes i el de la millor carrossa va ser per la que encapçalava un espectacular Mamut. Al vespre, el Carnestoltes es va traslladar a la pista polivalent amb el sopar popular i el concert de l'Orquestra Mitjanit i el PD Òscar Nadal i el DJDD.


El Carnestoltes d'Avinyó va començar el divendres amb la festa infantil, que compta cada any amb la col·laboració de l'AFA de la Llar d'infants i la de l'IE Barnola. La rua dels més petits va sortir de la zona escolar i va acabar a la plaça Major amb una xocolatada solidària i un gran final de festa. El Carnestoltes va continuar divendres al vespre amb un cercatasques, el pregó, el concurs de pijames i el concert de Blú.
Diumenge va tocar el torn de l'enterrament de la sardina, l'espectacle de la Cia de Tal Palo i el sorteig del Carnestoltes.

 

 

Darrera actualització: 19.02.2024 | 13:22