El canvi de govern propicia el retorn del concert de cloenda dels TeMA a Avinyó, la seva seu original

Dimarts, 26 de març de 2024

El nou equip govern i l’organització del Festival firmen un acord de coproducció del Concert de Cloenda del Festival TeMA perquè aquest retorni a la seva seu original.
Després de 2 anys realitzant activitat del Festival TeMA a la Fundació la Plana, el 19 de juliol, es podrà gaudir del Concert de Cloenda del Festival TeMA de nou a la població d’Avinyó.
L’Organització del festival encara no ha fet públic l’artista convidada del concert però a les passades edicions hem pogut gaudir de: Pol Batlle i Rita Payés (2023); Meritxell Neddermann, Ferran Palau, Rodrigo Laviña i Celeste Alías (2022); Rodrigo Laviña (2021); Michael League (2020), Carles Benavent (2019), entre altres.

La mateixa setmana després de guanyar les eleccions municipals d'Avinyó, Sergi Grau, alcalde del municipi va fer contacte amb l'Associació d'Amics de la Música d'Avinyó (entitat local que organitza el Festival TeMA) per informar-los que un dels objectius culturals d'aquesta nova legislatura seria que el Festival TeMA retornés a Avinyó.
Tot i les necessitats logístiques que fan que certes activitats del Festival es continuïn desenvolupant a altres espais propers al municipi d'Avinyó, l'organització del Festival i l'Ajuntament han acordat per aquest 2024 que el Concert de Cloenda retorni a la població. L'Ajuntament d'Avinyó donarà suport a través d'un acord de coproducció signat aquest mes de febrer de 2024.
L'esdeveniment de cloenda del Festival tindrà lloc el 19 de juliol de 2024, a les 22:00 h a la Plaça Major d'Avinyó. Els espectadors podran gaudir d'un concert d'uns 80 minuts de durada amb la Big Band i el Cor dels TeMA (format per alumnat i professorat de les activitats educatives del festival) acompanyant a un artista convidat encara per a confirmar. Aquesta formació serà dirigida per Dani López.
Previ a aquest Concert de Cloenda el Festival TeMA té previst programar les següents activitats:

  • 3 de juliol al migdia - Espectacle Inaugural: Concert familiar de producció pròpia amb professorat TeMA al Local Catalunya d’Avinyó
  • Diverses dates de juliol: Música per a gent gran (a residències de la comarca)
  • Del 15 al 18 de juliol: Monografics per Nadons i família, Monogràfics per infants i Taller de Veu, a diversos espais d’Avinyó
  • Del 15 al 18 de juliol: Concert-Jam Session diària a la Fundació la Plana amb diversos artistes convidats
  • Del 15 al 19 de juliol: Estada de jazz/Moderna i Creativitat a la Fundació la Plana
Darrera actualització: 26.03.2024 | 13:03