eAgora, la nova aplicació al servei del ciutadà

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:00

L'ajuntament d'Avinyó posa en marxa eAgora, una aplicació mòbil gratuïta, que és una nova eina tecnològica amb l'objectiu de facilitar la comunicació amb la ciutadania i oferir un recurs per a poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments per part de tothom.

eAgora s’ha de convertir en un punt de trobada digital per dinamitzar la vida del municipi i fomentar la participació ciutadana, amb l’objectiu de generar accions que  ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.

eAgora és una xarxa social en la que, enlloc de seguir persones, seguim canals temàtics. Aquesta xarxa social, a través de punts i insígnies que podran guanyar els usuaris i usuàries, fomenta donar visibilitat i reforçar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l’Agenda 2030 i els ODS.

És la primera app municipal que fomenta la participació ciutadana i la vincula a l’Agenda 2030, facilitant un espai de diàleg directe entre veïns, veïnes, entitats, comerços, empreses i l’Ajuntament. També facilita la recerca de qualsevol tipus d’acte al municipi a través del seu calendari; així com reportar incidències de la via pública i rebre informació directa de l’Ajuntament.

Per descarregar l'app, cerca eAgora a App Store/Google Play i dona't d'alta!

Darrera actualització: 28.05.2021 | 21:13