Comunicat de l'Ajuntament d'Avinyó

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 00:00

Coneixedors dels fets que estan causant confusió als usuaris d‘internet de la xarxa de fibra òptica de titularitat municipal, l'Ajuntament d'Avinyó vol aclarir alguns aspectes.

 1. La xarxa de fibra òptica municipal compta amb dues empreses operadores que presten els serveis d’internet als usuaris finals.
  Aquestes són:
  - Fibra Òptica Centelles (Avinyó Fibra) i
  - Globalcat (Conecta)
   
 2. Es tracta de dues empreses diferents, cadascuna amb els clients d’internet que en el seu moment van signar el contracte corresponent.
   
 3. Actualment a la carretera de Prats 24, hi ha les oficines d’atenció al públic de l’operador Globalcat (Conecta), però ja no hi ha atenció de Fibra Òptica Centelles (Avinyó Fibra).
   
 4. L’operador Fibra Òptica Centelles (Avinyó Fibra) atén els seus clients al telèfon (931 988 300) i les adreces de correu electrònic que recentment els ha enviat.
   
 5. Els usuaris d’internet que ja tenien contracte signat, i no han decidit canviar de companyia, no és necessari que vagin a signar cap mena de contracte nou. Els usuaris que per confusió ho hagin fet tenen dret a reclamar la destrucció d’aquest nou contracte.
   
 6. L’Ajuntament d’Avinyó lamenta la confusió creada per Globalcat (Conecta) i espera que l’empresa restableixi la normalitat anterior.
Darrera actualització: 27.04.2021 | 16:33