Comencen les obres del carrer Indústria i entorn

Dijous, 30 de març de 2023 a les 00:00

Aquesta setmana s’han iniciat les obres dels carrers Indústria, Relat i passatge Fatjó. El pressupost és de 314.557,63 euros + iva. En total: 380.614,73 euros. El termini d’execució de l’obra està previst en quatre mesos.

L’objectiu de l’obra és millorar la mobilitat i l’accessibilitat dels vianants que es dirigeixen o tornen de la zona escolar i esportiva, i, a la vegada, fer compatible l’accés a peu amb l’accés amb vehicles motoritzats. L’obra representarà un canvi important a la zona adaptant-se als usos actuals i futurs.

La urbanització d’aquests carrers està planificada amb un ferm de plataforma única seguint el mateix format que en altres carrers similars de recent urbanització (per exemple el carrer Sant Antoni): formigó a la part de circulació de vehicles i llambordes marcant l’espai de prop de les cases. En el carrer Indústria, per tal d’assegurar una amplada suficient per a la circulació dels vianants, es delimitarà físicament l’espai exclusiu de vianants de l’espai obert als vehicles. Les obres del carrer Relat i el passatge Fatjó són de nova urbanització i es seguirà la mateixa línia de plataforma única. L’obra també contempla renovar la xarxa de clavegueram del carrer Indústria, que està molt malmesa.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 17:19