Benvinguda al nou curs 2020-21

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 00:00

Comunicat de Fina Sanfeliu, regidora d'Educació

Estem a les portes de l’inici d’un nou curs escolar 2020-21.

Un curs ple d’incerteses, on es requerirà per part de tots, que siguem flexibles i adaptables a les diferents situacions que vagin venint.

Els equips docents del nostre àmbit educatiu local han treballat amb il·lusió i professionalitat per poder obrir l’escola amb les màximes mesures de seguretat que requereix la situació de pandèmia actual.

Les escoles, necessàriament, s’han d’obrir per tal de cobrir les necessitats bàsiques dels infants a nivell de socialització i adquisició de coneixements.

Paral·lelament, a l’inici d’aquest nou curs, tenim la construcció del nou institut Barnola ,complint-se així, el repte de molts anys anteriors de la seva demanda.

L’alumnat de secundària, de moment, estarà ubicat al Centre Cívic Cat Tutó i a les instal·lacions de l’Aula de Música, espais municipals cedits per a aquest ús educatiu.

L’educació a la llar d’infants, educació infantil, primària i Aula de Música del nostre poble seguiran treballant amb reptes nous i innovadors, tal com ens reclama l’Educació.

És per això que necessitem més que mai ser una comunitat educativa forta i unida per garantir que els nostres infants i adolescents estiguin el millor atesos possible.

Darrera actualització: 10.09.2020 | 16:40