Bases Concurs de Relat Breu o Conte Sant Jordi

Divendres, 19 de març de 2021 a les 00:00

DATA LÍMIT. Es podran lliurar treballs fins divendres 16 d’abril de 2021.

CATEGORIES. S’estableixen quatre categories de concurs:

- Conte. Categoria infantil de 3r i 4t de primària
- Conte. Categoria infantil de 5è i 6è de primària
- Conte o relat breu. Categoria jove fins a 17 anys
- Conte o relat breu. Categoria adult a partir de 18 anys

TEMA. Lliure.

LES OBRES. Les obres han de ser originals i escrites en llengua catalana. Cada autor pot presentar un màxim de dues obres. La mida del paper ha de ser DIN-A4. El treball serà mecanografiat i l’extensió no serà superior a dos folis.

LLIURAMENT D’ORIGINALS. Els treballs es poden presentar de dues maneres:                      

1. Presencialment a la biblioteca. Hauran d’anar dins d’un sobre amb el títol de l’obra, sense signar, i a l’interior un altre sobre amb les dades personals (nom i cognoms, edat, curs, adreça, telèfon, e-mail i títol de l’obra).

2. Per correu electrònic a l’adreça biblioavinyo@gmail.com.  Al missatge caldrà especificar també: nom i cognoms, edat, curs, adreça, telèfon i títol de l’obra.

PREMIS. Hi haurà un premi per a cada categoria consistent en un lot de llibres. Publicació de l’obra al blog de la biblioteca biblioavinyo.wordpress.com

JURAT. El jurat estarà format per quatre membres, vinculats directament o indirectament al món de la cultura i la literatura. Serà responsabilitat del jurat: rebutjar els relats que no s’ajustin a les bases; escollir-ne els guanyadors o declarar el premi desert, si escau, i estarà  facultat per dirimir qualsevol eventualitat no prevista en les bases. Les seves decisions seran inapel·lables.

LLIURAMENT DE PREMIS. L’acte de lliurament dels premis serà el divendres 23 d’abril de 2021. L’acte s’anunciarà en un cartell a part.

ALTRES. Les obres quedaran guardades a la Col·lecció Local de la biblioteca. Els contes premiats quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Avinyó, que en podrà fer ús. El fet de participar en el premi literari suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Darrera actualització: 19.03.2021 | 16:45