Avinyó estrena una gimcana digital, basada en la Guerra dels Matiners, adreçada a les famílies

Dimecres, 23 de febrer de 2022 a les 00:00

Es tracta d’un joc de pistes digital que, sota el nom de “1848. La batalla d’Avinyó”, proposa 8 enigmes que durant 40 minuts descobreixen part de la història d’Avinyó en l’època de la 2a Guerra Carlina.

El joc online és una nova experiència turística, a través de la qual es resolen enigmes, es coneix el patrimoni històric d’Avinyó i  es posen de relleu episodis de la història local d’una forma lúdica on tan important és la diversió com l’aprenentatge.

Per començar a jugar cal escanejar amb el mòbil el codi QR que es troba al punt d’inici, el porxo de l’Ajuntament, on s’ha penjat la placa amb tota la informació. A partir d’aquest punt, el joc dona informació històrica, proposa enigmes i dona indicacions d’on ens hem de dirigir per trobar el següent punt del joc. Quan hi arribem, l’aplicació ens donarà més informació i una nova pregunta que haurem de respondre.

“1848. La batalla d’Avinyó” ha estat impulsada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic Local i desenvolupada per l’empresa Gymkana Digital Turística, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 08.03.2022 | 17:25