Avinyó acomiada les festes de Nadal amb l’agraïment a tot el poble pel seguiment de les mesures de prevenció

Divendres, 15 de gener de 2021 a les 00:00

Avinyó ha tancat unes festes de Nadal ben especials. El seguiment de les mesures de seguretat que marca la pandèmia de la covid-19 no ha permès fer l’agenda d’altres anys, però –amb l'esforç de tothom- s’ha mantingut l’essència dels actes més importants per als petits.

Amb un format diferent, les nenes i nens d’Avinyó han pogut assistir al Cagatió i al Cap d’Any infantil, organitzat per Grup de Campaments L’Esparver; han portat la carta al Patge Reial i han vist l’arribada dels Reis d’Orient. La Comissió de Reis ha fet un esforç per adequar aquests darrers dos actes a la normativa marcada per fer front a la covid-19. La llarga comitiva de carrosses que cada any formava la Cavalcada d’Avinyó s'ha reduït enguany a tres camions que transportaven els tres reis i els seus regals. Amb un trajecte porta a porta van poder repartir els paquets als il·lusionats nens que els esperaven a casa.

D’altra banda, la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja "Cap infant sense regal", amb la col·laboració del Grup de Cooperació i Solidaritat, ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de les veïnes i veïns.

FOTOGRAFIES: Ramon Serra

 

 

Darrera actualització: 15.01.2021 | 13:43