Artés serà el primer municipi de la Catalunya Central en acollir els cribratges amb automostra

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 00:00

L'Àrea Bàsica d'Artés ha registrat una alta incidència de casos positius per covid. Tots els veïns d'Avinyó que desitgin participar en el cribatge poden adreçar-se al CAP Artés. A partir de la setmana que ve, els cribatges amb automostra arribaran a Santa Margarida de Montbui, Torelló, Berga, Solsona i Manresa.

El cribratge s'adreça a persones de menys de 70 anys asimptomàtiques, que no hagin passat la covid en els darrers tres mesos i que no hagin completat la pauta de vacunació. Els resultats es donen a conèixer en 24-72 hores a través de l'aplicació 'La Meva Salut'. Els interessats en participar al cribratge d'aquest divendres a Artés, podran recollir el kit d'autopresa en un espai annex al CAP Artés entre les 10.00 h i les 13.00 h del matí. El cribratge serà seriat, de manera que cada participant podrà fer-se una PCR cada quinze dies mentre duri la realització del cribratge al territori, que a Artés serà cada dimarts (9.00 h a 13.00 h) i cada dijous (15.00  a 18.00 h).

S'habilitarà una carpa a la zona de les ambulàncies del CAP Artés  i una professional estarà present sempre per ajudar i supervisar el procés.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 17:06