Arribada dels Reis d'Orient a Avinyó

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 00:00

La Comissió de Reis d’Avinyó informa que aquest any la Cavalcada de Reis serà diferent a causa del covid-19 i Ses Majestats faran el recorregut pel poble en camions, en comptes de les tradicionals carrosses, per poder circular per més carrers per poder portar els regals a tots els nens.

Recordeu:

  • Qui desitgi que els Reis li portin els regals cal que reculli la caixa al Casal del Passeig del 21 de desembre de 2020 fins el 2 de gener de 2021 (excepte festius) de 16.30 h a 19.00 h.
  • S’entregaran les caixes (5€) amb una etiqueta on s’haurà d’especificar el nom i cognoms, adreça i telèfon mòbil, per tal de poder fer un grup de whatsapp i avisar tothom del lloc on estan passant Ses Majestats els Reis de l’Orient, que enguany passaran casa per casa. Cal complimentar l’etiqueta amb lletra majúscula perquè així facilitarem la lectura als nostres Reis.
  • El recorregut començarà a les 17:30 h. a la Cruïlla d’Oló i acabarà al C/ Santiago Rusiñol (sector residència).

IMPORTANT: Per tal de no passar fred i poder mantenir les normes del covid-19, es recomana no seguir la rua.

Us recordem que el dia 26 de desembre de 2020, a partir de les 12:30 hores hi haurà el patge reial a la Plaça Major per poder entregar les cartes i les pipes, amb les mesures necessàries.

El format d’aquests actes pot veure’s alterat en funció de les noves instruccions sanitàries que la Generalitat pugui publicar.

Darrera actualització: 15.12.2020 | 17:35