Aprovat inicialment el projecte de remodelació i urbanització dels carrers Indústria, Relat i passatge Fatjó

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 00:00

El projecte està en exposició pública fins el dimarts 22 de març.

El Ple de l’Ajuntament d’Avinyó del passat 26 de gener va acordar l’aprovació inicial del projecte d’obres ordinàries “Projecte executiu de renovació i millora de l’accessibilitat i mobilitat del carrer Indústria, zona esportiva i escolar, carrer Relat i passatge Fatjó”. L’objectiu de l’obra és el de millorar la mobilitat i l’accessibilitat dels vianants que es dirigeixen o tornen de la zona escolar i esportiva, i, a la vegada, fer compatible l’accés a peu amb l’accés amb vehicles motoritzats.

La urbanització d’aquests carrers està planificada amb un ferm de plataforma única seguint el mateix format que en d’altres carrers similars de recent urbanització (per exemple el carrer Sant Antoni): formigó a la part de circulació de vehicles i llambordes marcant l’espai de prop de les cases. En el carrer Indústria, per tal d’assegurar una amplada suficient per a la circulació dels vianants, es delimitarà físicament l’espai exclusiu de vianants de l’espai obert als vehicles. Les obres del carrer Relat i el passatge Fatjó són de nova urbanització i es seguirà la mateixa línia de plataforma única. L’obra també contempla renovar la xarxa de clavegueram del carrer Indústria, que està molt malmesa.

El cost total de l’obra sumant els costos d’execució i els honoraris tècnics ascendeix a 414.426,84 euros. Per a fer front a aquesta despesa es disposa d’una subvenció de la Diputació de Barcelona dins el Pla General d’Inversions, l’aportació de fons propis de l’Ajuntament i l’establiment de contribucions especials.

El projecte d’obres es pot consultar a l’Ajuntament en hores d’oficina o directament a la web municipal clicant el següent enllaç.

Darrera actualització: 18.02.2022 | 19:13