Actes vandàlics a Avinyó

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

Comunicat de l'Ajuntament d'Avinyó amb motiu dels actes de destrucció del mobiliari urbà que han tingut lloc recentment.

Us adrecem aquest escrit per donar compte d’uns fets lamentables que s’estan produint a Avinyó des de fa unes setmanes i que considerem que tot el poble n’hem de ser coneixedors. Es tracta d’actes vandàlics de destrucció del mobiliari urbà que, pel fet en si i per la seva reiteració, són especialment greus.

Aquests actes vandàlics han consistit, entre d’altres, en trencar i arrencar 19 senyals de trànsit, rebentar 49 aspersors de reg, malmetre les escales del carrer del Mig al Turic, arrencar plantes de jardineria urbana, trencar la tanca del parc infantil de la plaça del costat de l’escola, desmuntar bancs de la mateixa plaça, destruir totalment  dues taules  del pati de l’IE Barnola, trencar vidre de la cartellera i destruir l’exposició dels alumnes de 4t de Primària al porxo de l’IE Barnola, destrossar dispensadors de bosses per a gossos, accions de boicot a l’enllumenat públic, trencament d’ampolles de vidre a la zona esportiva...

La despesa en material i hores de treball per arreglar tots aquests desperfectes és important. Un cost que hauran d’assumir els responsables d’aquestes accions un cop identificats i que en cap cas hauria de recaure en el pressupost municipal. En aquest segon cas serien diners de tots que, si es dediquen a arreglar els desperfectes, no es podran destinar a altres conceptes més necessaris.

Apel·lem a tots els avinyonencs i avinyonenques a ser conscients dels fets que estem patint i a ser compromesos en la conservació del que és de tots. Per part de l’Ajuntament estem posant tots els mitjans per a resoldre aquesta situació.

RELACIÓ D’ALGUNS DELS ACTES VANDÀLICS  A ESPAIS PÚBLICS D’AVINYÓ / JUNY- JULIOL 2021

Trencament i forçament senyals de circulació
Ubicació: diferents espais del poble

Trencament d’arbustos i plantes
Ubicació: parc Turic de Dalt

Trencament mobiliari d’esbarjo
Ubicació: pati de l’IE Barnola

Trencament faroles enllumenat públic
Ubicació: pujada del Turic de Dalt

Graons escales malmesos. Pintades i bancs destrossats
Ubicació: escales cal Guardiola

Destrossa tanca de fusta
Ubicació: parc plaça de les Entitats

 

Darrera actualització: 22.07.2021 | 17:05