Avinyó estrena les retransmissions en directe del Ple

Divendres, 26 de gener de 2024

La pròxima sessió se celebrarà el dimecres 31 de gener a partir de les 20.00 h i es podrà seguir des de la pàgina web municipal i la plataforma sessions.avinyo.cat.

L’Ajuntament d’Avinyó posa en marxa un nou sistema de videoactes i retransmissió dels plens municipals. S’ha creat la nova plataforma sessions.avinyo.cat que permetrà seguir en directe les sessions plenàries. El nou sistema oferirà la consulta de l’arxiu de sessions gravades, la visió de les sessions de manera íntegra i poder navegar-hi per punts de l’ordre del dia. La retransmissió i l’arxiu també es podrà veure des de la web municipal.

El canvi implica que a partir del Ple del dimecres 31 de gener, les actes de les sessions ja no transcriuran les intervencions sinó que incorporaran els vídeos amb les intervencions corresponents a cada punt de l’ordre del dia.

L’activació de les videoactes i la retransmissió de les sessions dels plens són eines que permetran fomentar i millorar la transparència i l’eficiència de l’Administració.

Darrera actualització: 16.02.2024 | 16:09