Concert: "Un passeig pel Romanticisme"

Diumenge, 23 de febrer de 2020 a les 18.00 h

A càrrec de Camerata Bacasis

Un passeig pel Romanticisme: de Mendelssohn a Bruch passant per Grieg Camerata Bacasis us proposa un passeig pel Romanticisme, viatjant des de la primera meitat del segle XIX fins a inicis del segle XX a través de tres grans compositors: Mendelssohn, Grieg i Bruch.

Camerata Bacasis és una orquestra de cambra formada per més d’una vintena de músics de la Catalunya Central que han estat vinculats al Conservatori de Música de Manresa. Per als projectes simfònics s’amplia la plantilla amb músics professionals –fins arribar a la quarantena d’artistes.

Els solistes
Júlia Ferrer, viola
Sant Fruitós de Bages, 1993. Estudia a l’Escola Municipal de Música de Navarcles i, a partir del 2008, al Conservatori de Terrassa. Cursa els estudis superiors al Conservatori Superior del Liceu (2013-2017) amb el professor Ashan Pillai i segueix formant-se al Maastricht Conservatorium amb la professora Julia Dinerstein, on actualment continua els seus estudis. Ha participat en cursos i masterclasses amb E. Cantor, M. Tooten, Quartet Casals, Quartet Quixote, M.Kugel i M. Zemtsov, entre altres.

Antoni Requena, violí
Avinyó, 1993. Enginyer informàtic de formació, comença els estudis musicals de petit a les escoles de música de Navarcles i d’Artés (Bages) i completa el Grau Professional al Conservatori Municipal de Música de Manresa, on fou alumne de Jordi Coll. L’any 2015 va ser admès a l’ESMUC (Barcelona) on el 2019 finalitza els estudis d’interpretació de violí sota el mestratge d’Eva Graubin. En aquest mateix centre també rep classes de música cambra amb els reconeguts membres del Quartet Casals.

Quin cost té:

6 €

Local Catalunya

Carrer Sant Josep, 2 - 08279 Avinyó - Barcelona (Catalunya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 24.01.2020 | 11:01