Bases del Concurs de Dibuix – Conte – Relat – Poesia Sant Jordi 2022

Del 21 de març al 10 d'abril de 2022

Les obres es podran entregar fins al 10 d'abril de 2022.

1. CATEGORIES. S’estableixen diferents categories de concurs:

- Infantil. P3-P4  i  P5-Primer de primària. Dibuix.

- Primària. De Segon a Sisè de primària. Conte, que pot anar acompanyat de dibuix.

- Joves. Es convoquen Jocs Florals:

Flor Natural per millor text/poema sobre amor.   

Englantina d’Or per millor text/poema sobre pàtria.

Viola d’Or per millor text/poema sobre fe.

· Adult. A partir de 18 anys. Relat breu o conte. Tema lliure.

 2. LES OBRES. Les obres han de ser originals i escrites en llengua catalana. Cada autor pot presentar un màxim de dues obres. La mida del paper ha de ser DIN A4. El treball serà mecanografiat a partir de tercer de primària i l’extensió no serà superior a dos folis.

3. LLIURAMENT D’ORIGINALS. Els treballs es poden presentar de dues maneres:                      

1. Preferiblement per correu electrònic a l’adreça biblioavinyo@gmail.com.  Al missatge caldrà especificar també: nom i cognoms, edat, curs, adreça, telèfon i títol de l’obra.

2. Presencialment a la biblioteca. Hauran d’anar dins d’un sobre amb el títol de l’obra, sense signar i a l’interior un altre sobre amb les dades personals (nom i cognoms, edat, curs,     adreça, telèfon, mail  i títol de l’obra).

4. DATA LÍMIT. Es podran lliurar treballs fins diumenge 10 d’abril de 2022.

5. PREMIS. Categoria infantil i primària: hi haurà un premi per a cada curs de P3 a 6è que consistirà en un lot de contes.

Categoria Jove: hi haurà un premi per cada categoria que consistirà en un lot de llibres.

Categoria Adult. Lot de llibres.

6. JURAT. El jurat estarà format per quatre membres, vinculats, directament o indirectament, al món de la cultura i la literatura. Serà responsabilitat del jurat: rebutjar els relats que no s’ajustin a les bases; escollir-ne els guanyadors o declarar desert, si s’escau, i estarà  facultat per dirimir qualsevol eventualitat no prevista en les bases. Les decisions seran inapel·lables.

7. LLIURAMENT DE PREMIS. L’acte de lliurament dels premis serà el dissabte 23 d’abril de 2022 a partir de les 12h a la Plaça Major.

8. ALTRES. Les obres quedaran guardades a la Col·lecció Local de la biblioteca. Els contes premiats quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Avinyó que en podrà fer ús dels mateixos. El fet de participar en el premi literari suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Darrera actualització: 21.03.2022 | 09:59