Notícies

 • Programació Sutura A punt, Sutura, Festival per tancar la ferida 17 de juliol de 2020

  5 dies d’Art, Aprenentatge i Reflexió. Del 20 al 24 de juliol de 2020. On-line

 • Plaques Avinyó rep 300.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 15 de juliol de 2020

  La Generalitat de Catalunya va fer pública la resolució provisional el passat 9 de juliol.

 • Logo Sutura Sutura. Festival per tancar la ferida 10 de juliol de 2020

  El Sutura és la nova aposta de festival en línia que ofereix una experiència d'art, aprenentatge i reflexió, més enllà dels concerts i els espectacles tal com els hem concebut fins ara. Serà a través de la plataforma Zoom els dies 20, 21, 22, 23  i 24 de juliol, prèvia inscripció.

 • AI 29 Editat un nou número de la revista Avinyó Informa 10 de juliol de 2020

  Recull de la darrera actualitat d'Avinyó, articles d'opinió dels grups polítics i un nou capítol de la història d'Avinyó.

 • Curs distribució ecològica de proximitat Curs de distribució ecològica de proximitat 10 de juliol de 2020

  Amb una durada de 56 hores, el curs s'adreça a joves d'entre 16 i 29 anys en situació d'atur. Es portarà a terme al CIO de Manresa del 20 al 31 de juliol de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i es programaran sessions d'orientació i tutoria amb els participants els dies 27 i 28 de juliol a les tardes. És gratuït.

 • Imatge covid Crida a la responsabilitat davant la covid-19 10 de juliol de 2020

  L'Ajuntament d'Avinyó, després de parlar amb els responsables de l'Àrea Bàsica i tenint en compte la situació actual del municipi, recorda que és imprescincible seguir les recomanacions següents.

 • Avís - Neteja Dipòsit Serrat Ferrer 2020 Tall d'aigua per treballs de neteja i desinfecció 3 de juliol de 2020

  Dimarts 7 de juliol l’empresa Sorea realitzarà la neteja i desinfecció del dipòsit Serrat Ferrer.

 • Informació dels casos de coronavirus a Avinyó 2 de juliol de 2020

  Respecte els casos de coronavirus detectats a Avinyó aquests darrers dies, us informem que l'Ajuntament d'Avinyó està en contacte amb l'Àrea Bàsica i el Servei d'Epidemiologia de la Catalunya Central i seguint les seves recomanacions.

  Les persones afectades i el seu nucli de convivència també estan en seguiment. Us informarem de qualsevol canvi important.

 • Centre cívic d'Horta Reobertura d'equipaments per a activitats puntuals 30 de juny de 2020

  Avinyó ha reobert equipaments públics a activitats puntuals de les entitats, actes que es realitzen amb l'estricte compliment de les normes de prevenció sanitària. 
  Recordem als usuaris que han de fer servir mascareta i mantenir la distància social i una estricta higiene de les mans.

  Equipaments que tornen a l'activitat

  ♦ Edifici d'entitats
  ♦ Aula de música
  ♦ Centre cívic d'Horta
  ♦ Centre cívic can Tutó
  ♦ Local El Catalunya

 • Conveni Sorea 2020 L’Ajuntament d’Avinyó i Sorea renoven el conveni d’ajuts per a persones amb dificultats econòmiques 26 de juny de 2020

  L'Ajuntament d'Avinyó i l'empresa SOREA han signat un nou conveni per a crear un fons de solidaritat adreçat a persones amb greus dificultats econòmiques per garantir l’accés al servei bàsic d’aigua potable al seu habitatge.

 • Taller ProCrea La Fundació Girbau col·labora amb l’IE Barnola en el projecte ProCrea 26 de juny de 2020

  L'Ajuntament d'Avinyó vol agrair a la Fundació Girbau el seu mecenatge i ajut econòmic al projecte educatiu ProCrea, que es porta a terme a l’IE Barnola, en col·laboració amb la residència d’artistes Cal Gras, basat en la participació activa de l’alumnat del centre en el  procés creatiu d’artistes multidisciplinaris nacionals i internacionals, que desenvolupen un projecte durant una residència artística al municipi.

  El projecte ha donat com a fruit tallers per als alumnes com “Rapeando los clásicos”, amb Sergio Adillo, “Pluja d’idees”, amb Aina de Cos, “Escoltem camins”, amb Bruna i Clàudia i “Arqueologia poètica”, amb Mariana Romero.

 • CartellOberturaBiblioteca La biblioteca d'Avinyó amplia serveis a partir del 29 de juny 26 de juny de 2020

  A partir de dilluns 29 de juny la biblioteca inicia nous serveis:

  ► Consulta als ordinadors amb connexió a Internet. Es pot reservar hora a través de l’opció Cita prèvia de la Biblioteca Virtual https://bibliotecavirtual.diba.cat/sol-licitud-de-cita-previa   Telf. 938387101 o al mail b.avinyo@diba.cat

  ►Utilització de la connexió Wi-Fi a l’interior de la biblioteca.

  Es continua amb el servei de préstec, retorn de documents i d’informació bibliogràfica.

  Horari de la biblioteca
  De dilluns a divendres de 16.30h a 19h.

  ⇒ De moment no es permet l’accés lliure als documents ni a la sala infantil.
  ⇒ Tots els serveis tenen un aforament reduït per tal de respectar la distància de seguretat entre els usuaris.
  ⇒ Per utilitzar els serveis de la biblioteca, és obligatori respectar la distància de seguretat, l’ús de mascareta i cal posar-se gel hidroalcohòlic que hi ha a l’entrada.

 • Les oficines de l'Ajuntament tornen a atendre en l'horari habitual 22 de juny de 2020

  Els ciutadans podran adreçar-se de manera presencial a l'Ajuntament per gestionar els seus tràmits en l'horari habitual: de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h i els dijous de 16.00 h a 19:00 h.

 • Logo casal gent gran Reobrim el Casal del Passeig 19 de juny de 2020

  A partir del dijous 25 de juny el local de la gent gran, situat al Passeig, obrirà portes de nou. L'activitat i les instal·lacions s'adequaran a les mesures bàsiques de protecció per prevenir el risc de transmissió del virus SARS-CoV-2. Es vetllarà perquè es mantingui la distància física interpersonal de seguretat i es limitaran algunes activitats i jocs amb intercanvi d'objectes.

 • Parc infantil Els parcs infantils d'Avinyó, a punt per rebre els més petits 19 de juny de 2020

  A partir de dissabte 20 de juny, la mainada d'Avinyó podrà tornar a fer ús dels parcs infantils del municipi coincidint amb la fase de la represa. Divendres al vespre s'aniran desprecintant aquests espais lúdics repartits per Avinyó, es comprovarà que tots els seus elements estan en bones condicions i dissabte estaran tots a disposició dels ciutadans.

  Recordar que encara cal mantenir certes mesures de prevenció:
  ⇒ Evitar aglomeracions.
  ⇒ Mantenir la higiene de les mans dels infants a l'entrar i al sortir del parc amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic.
  ⇒ Protegir els infants majors de 6 anys i els acompanyants amb mascaretes.

 • Logo Porta a Porta Modificació de l'horari del servei de recollida de residus porta a porta per la Revetlla de Sant Joan 18 de juny de 2020

  Per tal de donar un millor servei de recollida de residus, per la Revetlla de Sant Joan els horaris del servei tindran els següents canvis per al dimarts 23 de juny, dia de la Revetlla de Sant Joan.

  ► La recollida de les fraccions d’orgànica i envàs s’avançarà a la tarda.
  Horari per treure els cubells al carrer: 13:00 h – 14:00 h
  Inici del servei de recollida: 14:00 h

  ► La recollida del paper comercial.
  Horari per treure els cubells al carrer: 17:00 h – 18:00 h
  Inici del servei de recollida: 18:00 h

 • Imatge Barnola UVIC Una fotografia de l'IE Barnola premiada per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya 17 de juny de 2020

  El jurat del concurs “La nostra foto de la ciència”, organitzat per la UVIC-UCC, ha atorgat el primer premi de la categoria cicle inicial a la fotografia “Alegria d’aprendre“ de l'IE Barnola.

 • Gent Gran 15 de juny, Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i els maltractaments a les persones grans 15 de juny de 2020

  Des del Consell Comarcal del Bages, juntament amb el Consell de les Persones Grans del Bages, s’han impulsat diverses accions, entre elles l'edició d'una sèrie de vídeos, per tal de conscienciar la població que els maltractaments a les persones grans són una realitat. 

 • Tall aigua 15 06 2020 Les actuacions de millora a la xarxa d'aigua potable afectaran puntualment el subministrament d'aigua 12 de juny de 2020

  Dia: 15 de juny de 2020
  Horari estimat de la interrupció: de les 9.00 h fins a les 14.000 h.
  Zona afectada: zona d'Horta d'Avinyó i barri de Sant Jaume.

  L'empresa Sorea posa a disposició els següents telèfons:

  Atenció al client: 900 405 070
  Avaries i incidències: 900 304 070

 • Curs: Competències clau en el mercat de treball Període de preinscripció del curs virtual "Competències clau en el mercat de treball" 12 de juny de 2020

  Si no tens clar el teu objectiu professional, aquesta formació en línia t'ajudarà a planificar el futur laboral. Es realitzarà els dies 14, 16, 21, 23 i 24 de juliol, de 9.30 a 12.30 h, a través de la plataforma Zoom.

  Per inscriure't o rebre més informació: cio@ajmanresa.cat

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49