Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al web de l’Ajuntament d'Avinyó, una eina pensada per facilitar la comunicació entre l’administració local i la ciutadania. Aquí podreu accedir a tota mena d’informació i documentació que us permetrà fer un seguiment de les actuacions municipals i de les resolucions que us puguin afectar. També us permetrà obtenir informació sobre els diversos serveis que l’Ajuntament ofereix al ciutadà. Finalment, i no menys important, en aquest web hi trobareu les eines per realitzar amb facilitat, rapidesa i seguretat una àmplia varietat de gestions i tràmits administratius amb l’Ajuntament.

Aquest web és també un portal d’entrada al municipi d’Avinyó gràcies a tota la informació que s’hi recull. Hi trobareu informació sobre els comerços, llocs on menjar i on dormir; les empreses, els polígons i les zones industrials; els llocs d’interès cultural, històric i natural per a ser visitats; les festes i celebracions del calendari anual i les activitats de les entitats i associacions d’Avinyó. El web també conté tot d’informacions geogràfiques i històriques, i dades diverses sobre el municipi.

Un web pensat amb voluntat de servei al ciutadà i que ens agradaria que sigui realment útil. És per això que si hi trobeu errors o mancances, us demanem que ens ho feu saber fent-nos arribar els vostres suggeriments i comentaris.

Cordialment.

Eudald Vilaseca Font
Alcalde

Darrera actualització: 17.12.2019 | 16:30
Darrera actualització: 17.12.2019 | 16:30