El cinema torna a Avinyó

Divendres, 14 de gener de 2022 a les 00:00

El Local Catalunya s'adhereix al Cicle Gaudí i inicia les projeccions amb el film d'estrena  Pan de limón con semillas de amapola el proper 23 de gener a les 18.00 h.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

Pan de limón con semillas de amapola, pel·lícula estrenada el passat 12 de novembre de 2021és dirigida per Benito Zambrano i basada en el best seller de Cristina Campos. Ha estat reconeguda en diversos festivals estatals com ara el Festival de Sevilla, el Seminci de Valladolid o el festival CIBRA. Dos dels seus reconeixements més recents han estat la nominació com a millor guió adaptat als Premis Goya i la seva candidatura a pel·lícula en llengua no catalana als Premis Gaudí.

Darrera actualització: 14.01.2022 | 16:48