Preinscripcions a la llar d'infants municipal L'Estel

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

Del 13 al 22 de maig del 2020 (ambdós dies inclosos) els pares interessats a portar els fills a la llar d'infants L'Estel d'Avinyó poden fer la preinscripció, que aquest any serà online. Cal  omplir  i signar la sol·licitud que l'Ajuntament ha fet arribar a casa de cadascuna de les famílies amb fills en edat d'anar al centre. Cal fer arribar aquesta, juntament amb la documentació que es demana,  via correu electrònic al centre  (sol·licitud i documentació escanejada a liestelavinyo@gmail.com).

Tanmateix la llar d'infants ofereix la possibilitat que la preinscripció es pugui presentar de manera presencial per totes aquelles famílies que no els és possible fer els tràmits online. En aquest cas, el centre ha reservat del 19 al 22 de maig, amb cita prèvia. (Per sol·licitar hora s’ha de trucar al 657 72 84 74.)

Per garantir la seguretat de tothom, es recomana que vingui una sola persona, amb la documentació preparada (fotocòpies fetes), amb mascareta i guants.

La documentació que cal adjuntar és la següent:

- Fotocòpia del llibre de família (pàgina on figura el nen/a)

- Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal del nen/a

- Fotocòpia de la targeta sanitària individual del nen/a

- Altres documents que acreditin diverses circumstàncies ( carnet de família nombrosa, beneficiaria per renda mínima d'inserció, discapacitat de l'alumne, el pare, la mare, el germà/na, malaltia crònica de l'alumne/a que afecti el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic i existència de germans al centre sol·licitat)

Informació complementària

- Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 2 de juny de 2020

- Presentació de reclamacions: del 3 al 9 de juny de 2020

- Sorteig del número de desempat: entre el 10 i el 12 de juny de 2020

- Llista ordenada definitiva: 16 de juny de 2020

- Període de matriculació: del 17 al 23 de juny de 2020, ambdós inclosos (la direcció de la llar d'infants es posarà en contacte amb vosaltres)

Darrera actualització: 15.05.2020 | 17:04