Desconnecta't de la cigarreta, endollat a la vida: la vida lluny del tabac

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 00:00

El consum de tabac mata 10.000 persones cada any a Catalunya, i malgrat que la COVID-19 ha afectat la nostra vida en molts aspectes, continua essent important l’abordatge d’aquesta temàtica adaptant-nos a la nova realitat.

En aquest sentit, un any més, la Diputació de Barcelona participa en l'organització de la XXI Setmana Sense Fum, que se celebrarà del 25 al 31 de maig de 2020, amb el lema "Desconnecta't de la cigarreta, endollat a la vida".

La Setmana té com a objectiu sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum. Per aquest motiu s'ha posat en marxa una enquesta que pretén conèixer el consum i l'opinió de la població general en temes d'actualitat sobre tabaquisme.

L'enquesta estarà activa del 5 al 25 de maig, i pot participar-hi qualsevol persona major de 14 anys. Durant la Setmana Sense Fum es donaran a conèixer els resultats, que estaran disponibles en el web de la XXI Setmana Sense Fum.

Enllaç a l'enquesta

 

 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 17:51